Эстония

Harju maakond, Raasiku vald, Raasiku alevik, Liivaku 1

64 900 €

  • Комнат 2
  • Площадь 29.6
  • Этаж 2
  • Этажей в доме 2
  • Материал дома Дерево
Liivaku 1, Raasiku, Raasiku vald, Harjumaa
30-minutilise autosõidu kaugusel Tallinnast, rahulikus ja rohelises Raasiku alevis pakkuda armas väike kodu, mis on kohe vaba sisse kolimiseks. Suure boonusena kuulub korteri juurde 456 m2 suurune aiaga ümbritsetud aiamaa, kus on saunaga aiamaja, suvepaviljon, kasvuhoone ja metallist garaaž/kuur. Notariaalne kasutuskord seatud. Lisaks on korteri kasutuses veel puukuur hoovi peal.

KORTER
Pakutav kodu asub kahekordse maja teisel korrusel ja selle koosseisu kuuluvad esik, elutuba, köök, magamistuba ja vannituba. Lisaks on korteris ka mahukas panipaik. Trepp viib väljaehitamata pööningule. Korter on kapitaalselt renoveeritud u 15 aastat tagasi, kui vahetati välja ka elektrijuhtmestik ja torustik ja aknad.

KOMMUNIKATSIOONID/KÕRVALKULUD
Ülalpidamiskulud on väga soodsad – ühisturaha kogutakse hetkel 60€ aastas. Vesi puurkaevust ja kanalisatsioon lokaalne septikuga, mida tühjendatakse naabritega ühiselt kaks korda aastas. Korteris on väike pliit-ahi, mis kütab korteri ilusti ära.

MAJA JA KINNISTU
Tegu on 2-kordse puumajaga, kus on kokku 4 korterit. Toimiv korteriühistu on olemas. Maja katus on vahetatud mõni aasta tagasi ja naabritel on soov ka fassaadi uuendada. Hoovi peal on olemas kuurid küttepuude hoidmiseks ja iga korteri kasutuses on üks kuur. Ülejäänud osa kinnistust on jagatud naabrite vahel aiamaadeks. Müüdava kodu kasutusse kuulub 456 m2, mis on aiaga eraldatud ja kus asub aiamaja sauna ja duširuumiga, suvepaviljon, kasvuhoone ja metallist garaaž. Aiamaale on seatud notariaalne kasutuskord.

PARKIMINE
Parkimine väljakujunenud korra alusel – enda aiamaa ees on kaks parkimiskohta.

ASUKOHT JA ÜMBRUS
Raasiku näol on tegu rahuliku ja rohelise asukohaga, kus siiski kõik vajalik on olemas – lasteaed ja põhikool, rahvamaja, noortekeskus, raamatukogu, tervisekeskus, apteek ja toidukauplused. Bussipeatud u 100m kaugusel majast ja rongijaam u 2 km.

Номер объявления: 12694941

181 (+4 сегодня)
Добавлено: 04.04.2024 18:23
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее