Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Harju maakond, Rae vald, Järveküla, Leerimäe tee 8b

339 000 €

  • Комнат 4
  • Площадь 131.6
  • Этажей в доме 2
Leerimäe tee 8b, Järveküla, Rae vald, Harjumaa
Mõnus ridaelamuboks Järvekülas!

Kahekordse ridaelamuboksi suurus on 131,6m2, millest 121,5m2 on köetav pind. Ridaelamuboks on neljatoaline millest kolm magamistuba ja avar vannituba asuvad maja teisel korrusel; esimesele korrusele jääb elutuba avatud köögiga, tualettruum ja trepialune panipaik.

Elutoast pääseb terrassile ja maja taga asuvale aiaga piiratud hoovialale. Eraldi sissepääsuga on välisukse kõrval asuv tehnoruum, mis leiab kasutust ka panipaigana ja tehnoruumi kõrval on kuur.

Ridaelamuboks on ehitatud 2015 aastal ning on soe ja kuna boksil on naabritega ainult üks ühine sein, siis on ka vaikne ja privaatne. Kõikides ruumides on reguleeritav vesipõrandaküte, paigaldatud on soojustagastusega sundventilatsioon ja kvaliteetsed pakettaknad.

Ridaelamus on signalisatsioon ja tsentraalne tolmuimeja.

Ridaelamuboksil on oma kinnistus suurusega 315m2. Mille taga hoovis on terrass, kasvavad mõned marjapõõsad ja viljapuud, ei puudu ürdipeenar ja lillekastid. Pere noorimatele ja miks ka mitte vanimatele, on nunnu mängumaja ja batuut; krundi nurgas seisab suitsuahi.

Maja esine on kaetud tänavakiviga ja parkimisruumi on seal kahele autole.

Järveküla on turvaline piirkond lastega peredele. Valdavalt on piirkonnas väiksemad kortermajad ja eramud. Samal tänaval asub Leerimäe lasteaed ja veidi üle kilomeetri on Peetri Lasteaed-Põhikool. Kaugele ei jää ka kauplused.

Kuidas tundub? Huvitab? Võta julgelt ühendust ja küsi lisa!

Номер объявления: 11900447

148
Добавлено: 09.02.2023 18:16
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее