Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Harju maakond, Rae vald, Jüri alevik, Laste 6

120 000 €

  • Комнат 2
  • Площадь 52.8
  • Этаж 5
  • Этажей в доме 5
  • Материал дома Панель
Laste 6, Jüri, Rae vald, Harjumaa
Madalate kõrvalkulude ja heas seisukorras, hubane ja avar 2-toaline korter, mille juurde kuulub rõdu ning panipaik.

KORTER asub Jüris, Laste tänaval, viiekordse maja viimasel korrusel. Korteril on vahetatud aknad ja radiaatorid. Korteri koosseisu kuuluvad ruumikas elutuba, rõduga köök, magamistuba, esik, vannituba ja wc eraldi. Mugav ja praktiline planeering läbi maja. Ükski tuba ei ole läbikäidav. Toad on soojad ja päikeselised, seda ka talvisel ajal. Köögis on mööbel koos vajaliku tehnikaga: elektripliit, küpsetusahi, kubu, külmik. Tubades asuv mööbel võib jääda soovi korral ostjale, vastavalt kokkuleppele. Korteri juurde kuulub panipaik keldrikorrusel.

MAJA on täielikult renoveeritud 2016 aastal. Soojustatud on fassaad ja katus, paigaldatud uus küttesüsteem, vahetatud vee ja kanalisatsiooni süsteem. Majas on hästi toimiv korteriühistu ja seeläbi tagatud ka mõistlikud kommunaalkulud. Maja ümber on palju avarust ja rohealasid.

PIIRKOND on roheline, turvaline ja sõbralik ning logistiliselt suurepärane. Tegemist on kiiresti areneva piirkonnaga. KOV on väga edumeelene. Sobib väga hästi lastega peredele. Jalutuskäigu kaugusel asuvad kauplused, Tervisekeskus, koolid, lasteaiad, heas korras kergliiklusteed ja spordirajad. Jüri alevis on väga head võimalused sportimiseks ja vaba aja veetmiseks – moodne spordihoone koos jõusaali ja ujulaga.

Google´i tänavavaade - https://goo.gl/maps/DGrNd9ryTKq6rR7z9

Küsimuste korral helista või kirjuta ning lähme koos vaatama!

Номер объявления: 11635824

205
Добавлено: 04.10.2022 18:12
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее