Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Harju maakond, Rae vald, Peetri alevik, Kuusekese 4

429 000 €

  • Комнат 7
  • Площадь 460.5
  • Этажей в доме 4
  • Материал дома Кирпич
Kuusekese 4, Peetri, Rae vald, Harjumaa
Müüki on tulnud tõeline peidetud pärl - mitmetasandiline majaosa Mõigus. Pakkumisel on kodu, mida saab võtta kasutusele ka mitmele leibkonnale. Süües koos, ühise laua taga, saavad kõik pere liikmed minna rahulikult ja segamatult oma tubadesse oma asjatoimetusi tegema. 4 suurt ja avarat magamistuba, täisvarustuses köök, kõrge laega kaminaga peosaal/elutuba, spordisaal, basseiniga saun, raamatukogu, baariga kinosaal, mitu terrassi, soojendusega garaaž kahele autole, elupuu hekiga ümbritsetud privaatne aed ja grillinurk… Kõik see ja palju muud on meie poolt pakutavas majaosas olemas.

ELURUUMIDE ASETUS

0. korrus - jõusaal, majapidamisruumid, kelder
Spordisaal lauatenniselauaga, kaks panipaika / keldriruumi, majapidamisruum - pesumasina ja kuivatiga, külaliste WC, katlaruum.

0.5 korrus - garaaž, sauna- ja basseinikompleks, panipaik
Soe garaaž puldiga avanevate ustega kahele autole. Garaažist pääseb ka keldrisse ja otse 1. korrusele. Saunakompleksis saab lõõgastuda 7m² basseinis ning elektrisaunas, lisaks avaneb pääs majatagusele terrassile ja kõrghaljastusega hoolitsetud koduaeda.

1. korrus – tuulekoda, ruumikas esik, ühendatud elutuba/söögituba ja köök, pääs terrassile
Täna on köögis söögilaud 6 inimesele ning suur köök koos täisvarustuses köögitehnikaga. Üks külmik asub köögis ja teine eraldi ruumis, kus saab hoida lisaks kuivaineid ja varusid. Stiilses elutoas/söögitoas on klaasvitriinkapp, valge nahkdiivan ja tugitoolid, kamin ning seinal 75-tolline televiisor. Elutoast pääseb terrassile, kus on söögilaud 6 inimesele ning gaasigrill.

1.5 korrus - esinduslik peosaal, magamistuba, vannituba
Avaras ja suursuguses 3,3 meetri kõrguse laega ning suurte akendega elutoas / peosaalis on söögilaud 8-le inimesele, kamin, pianiino ning helisüsteem. Peosaal on ideaalne pidulikeks õhtusöökideks ja külaliste võõrustamiseks. Magamistoas on garderoob seina täies pikkuses, televiisor, kirjutuslaud ning 15 m² terrass. Vannitoa ukse asukohta on võimalik muuta, et magamistoast pääseks ka otse vannituppa.

2. korrus - kaks magamistuba, vannituba
Suuremas nö master-bedroomis on seinal televiisor, terrass ning uksega eraldatud garderoob maast laeni peegliga. Teises magamistoas on kirjutuslaud, televiisor ning seinakapp. Avaras, luksuslikus vannitoas on WC, dušš, bidee, kaks kraanikaussi ning Balteco mullivann.

3. korrus - kabinet, piljardi- ja kinosaal, raamatukogu,
Avaras 4-meetrise kõrguse laega kabinetis on elegantne kirjutuslaud, seinakapp ning puuküttega kamin. Piljardi- ja kinosaal külgneb maast laeni raamatukoguga ning seal on nahkdiivan, tugitoolid ning baarikapp. Kinosaalis on 5.1 helisüsteem ning suur ekraan koos projektoriga.

3.5 korrus - kaminaga lugemistuba, külalistetuba koos oma WC / vannitoaga
Lugemistoas saab lõõgastuda kaminatule ääres ja lugeda oma lemmikraamatuid.

MATERJALID
Maja on ehitatud 1998 a professionaalse ehitusettevõtte poolt ja tolleaegsele eliidile koduks, seega materjalides ja ehituskvaliteedis ei ole allahindlusi tehtud. Silikaattellistest seinad ja betoonist vahelaed on maja põhikonstruktsiooniks, ajastutruu kivikatus kaitsmas maja. Siseviimistluses (sh raamaturiiulid, sisseehitatud kapid) on kasutatud üksnes naturaalset puitu. Kolmekordsed tuulutusavadega puitpakettaknad, katuseaknad firmalt „Velux“, täispuidust siseuksed. Tammeparkettpõrandad, täispuidust trepp. Plaaditud põrandakattega ruumides on elektriline põrandaküte. Kasutatud on valdavalt kalleid ning looduslähedasi materjale. Lisaks paigaldatud majja turvasüsteem ja välja kaamerad.

KÜTE JA KULUD
Maja kütmiseks saab kasutada kütteõli, tahkekütet, elektrit. Pererahvas ise on kasutanud pidevalt kütteõli katelt ja puitu kaminas. Plaaditud põrandate all on elektriküte, aga muidu on tubades radiaatorid sooja vee baasil. Garaaži all on 4 x 1000 l õli mahutit, mida on korraliselt hooldatud ja ka nüüd vahetult aasta alguses tehti ära suurem hooldus (vahetati kõrgsurve pump, laagrid, paigaldati automaatika). Aastas kasutatakse umbes 3500 l jagu kütteõli, mis teeb keskmiseks tarbimiseks 300€ / kuus. Lisandub elekter ja vesi vastavalt tarbimisele ning prügivedu. Elektrikulu jaanuaris 2023 oli 216€.

ASUKOHT
Kuusekese tn asub Mõigus, Rae vallas, vaid 15-minutilise autosõidu kaugusel kesklinnast. Suurepärane asukoht linna külje all, samas vaikses rajoonis ja privaatses tupiktänavas, kus kõik eluks vajalik on mõneminutilise jalutuskäigu kaugusel. Ümbruses palju rohelust ning terviserada. Peetri Selver ca 500m, Peetri kool ca 1 km, bussipeatus 300 m (buss nr 2 sõidab otse Viru Keskuse ette), Olerexi tankla 350m, Mõigu terviserada 400m, Circle K tankla 600m, Tallinna lennujaam ca 5 min, Kuna maja ei asu lennutrajektooril siis lennukite stardi-ja maandumismüra tuppa ei jõua.

Pakutava majaga tutvumiseks ja lisainformatsiooni saamiseks palun võtke meiega ühendust!

Номер объявления: 11983128

129
Добавлено: 23.03.2023 09:16
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее