Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Harju maakond, Rae vald, Rae küla, Väike-Rae tee 5

269 900 €

  • Комнат 4
  • Состояние Новостройка
  • Площадь 81.3
  • Этажей в доме 1
  • Материал дома Дерево
Väike-Rae tee 5, Rae, Rae vald, Harjumaa
Müügile tuli oma päikeseterrassi ja murulapiga 4-toaline ridaelamuboks kiiresti arenevas Rae külas, Rae vallas.

MAJA
Maja on modernse vormikeelega, praktilise ja hea planeeringuga, kokku 9-boksiga, L-kujuline.
Elamu on kahekordne, lamekatuse, avarate aknapindade ja terrassidega kompaktne, funktsionaalse arhitektuuriga, tagades eraldatuse ja pealelõunase päikesevalguse oma päikeseterrassil.

RIDAMAJABOKS
Esimesel korrusel asuvad esik, avatud köögiga elutuba, tehnoruum ja WC.
Teisel korrusel on 3 eraldi tubadega magamistuba ja vannituba koos WC-ga.
Kasutatud on tänapäevaseid materjale ja boks on maitsekalt sisustatud. Hinna sees kohtkindel köögimööbel ja garderoobikapid esikus ja kahes magamistoas, muu mööbel võimalus erikokkuleppel müüjaga.
Nii esikus, kui kahes magamistoas on kõrged ja mahukad garderoobikapid firmalt Liuglev Uks.
Köögis on kvaliteetne köögimööbel ja integreeritud tehnika: Electroluxi induktsioonpliit, elektriahi ja mikrolaineahi. Roostevabast terasest külmkapp sobitub ideaalselt köögimööbli vahele. Köögis olev aken on täies pikkuses avatav.
Teise korruse magamistoad on eraldi ja müüja kasutab ühte tubadest kodukontorina. Kahes magamistaoas on maast laeni garderoobikapid firmalt Luiglev Uks. Vannitoas on dushinurk, valamu, LED-valgustusega peegel, kroomitud vannitoa soojatoru, AEG pesumasin-kuivati.

ARVED
Elektri kulud sõltuvad igast leibkonnast individuaalselt aga antud 4-liikmelises peres käib tihti ka külalisi ja energia tarbimine on keskmisest suurem, toas hoitakse ca 24 kraadist temperatuuri.
Elektri kulude paar näidet:
Mai 2022 a 61,97 EUR
November 2022 a 99,02 EUR.
Prügi arve 2,83 EUR kuus.
Korteriühistu kogub nn remondifondi 20 EUR kuus. Majas kasutusel põrandaküte, mida kütab Daikin 4,4 kW õhk-vesi soojuspump
Hoones on Fresh-klappide ja sundväljatõmbega ventilatsioonisüsteem.

EHITUSINFO
Maja välisseinad on valmistatud KMT. Prefab majatehase poolt, kelle toodang on eriti hinnatud Skandinaaviamaades
Välisseinad: 195x45 puitkarkassil, mille vahel 200mm Isover soojustus, kaetud 9mm tuuletõkkekipsiga. Välisviimistlus:tuuletõkke kangas või kleepesegu, Paroc 50mm soojustuse, armeerimissegu ja viimistluskrohviga.
Kandev, korterite vaheline sisesein on topelt 45x95mm puitkarkassist, millede vahel 100mm mineraalvill. Teised siseseinad on metallkarkassil või puitkarkassil kipsseinad vastavalt ruumi otstarbele ühe või kahekordse kipsplaadistusega.
Elamu vahelaed: puitkarkassist, katuslagi puitfermidest.
Energiaklass:C
Vee- ja kanalisatsioonisüsteem: tsentraalne
Elektrivarustus: 3*16 A
Katusematerjal: rullmaterjal
Aknad: Aknad ja terrassi uks on plastikraamidel, kolmekordse klaaspaketiga.
Välisuks ja tehnoruumi uks: soojustatud metalluks.

KÜTE-VENTILATSIOON, KOMMUNIKATSIOONID
Boksi kütmiseks ja sooja vee saamiseks on paigaldatud autonoomne õhk-vesi soojuspump. Hoone ventilatsioon: lahendatud väljatõmbe ventilatsiooni (katuseventilaatorid) ja välisseintes värskeõhu klappidega niisketes ruumides. Majja toodud valguskaabel seega olemas kiire interneti võimalus.

PARKIMINE
Parkimine: sissesõidu ja elamu vahel parklas.
Ridaelamuboksil on kaks parkimiskohta hinna sees.

ASUKOHT
Väike-Rae tee 5 ridamaja asub Rae vallas, Rae külas Assaku aleviku kõrval Rae tee (Assaku-Jüri tee) ääres. Rae küla sobib hästi peredele, kes soovivad olla lähemal loodusele aga samas jõuda Tallinna kesklinna veerand tunniga. Kinnistu asub mugavalt lühikese autosõidu kaugusel Ülemiste Cityst ja jääb Tallinna linnapiirist umbes 5 km kaugusele. Tulevikus on planeeritud ca 500 meetri kaugusele metsatuka taha Rail Baltica raudteetrass.
Ühistranspordi peatus jääb ridaelamust vaid 350 meetri kaugusele. Järveküla ja Peetri kooli viib koolibuss, lähimad lasteaiad asuvad Järvekülas ja Assakul. Teed on Rae valla poolt hooldatud ja ligipääsuteed valgustatud. Kergliiklusteede kaudu saab sportlikult ja vabas õhus liikuda nii Jüri- Assaku suunal või Peetrisse, Järvekülla, Tallinna.

Võta palun ühendust ja tule oma uue koduga tutvuma!

Номер объявления: 11888444

284
Добавлено: 03.02.2023 18:05
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее