Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Harju maakond, Rae vald, Uuesalu küla, Ilvese tee 6

1 700 € в месяц

  • Комнат 3
  • Состояние Новостройка
  • Площадь 104.0
  • Этажей в доме 2
  • Материал дома Кирпич
Ilvese tee 6, Uuesalu, Rae vald, Harjumaa
TUTVUSTUS
Linnalähedases Uuesalu külas on antakse üürile disainerlikult kauni siselahendusega päikselise hooviosaga ridaelamuboks. Märksõnadeks on kaunis interjöör, stiilne viimistlus, suured aknad, palju avarust, soodsad ülalpidamiskulud, päiksepoolne hooviosa ja vaikne ümbruskond.

I KORRUS
Majaosa on loogilise ja väga mugava planeeringuga ja mõeldud perele või paarile, kellele 2 magamistuba on piisav.
Kodu südameks on suur ja valgusküllane elutuba koos avatud köögiga. Köögiosa paikneb vaatega majaesisele ning on varustatud kvaliteetse mööbli ja tehnikaga (köögimööbel tootjalt Arens ning tehnika peamiselt Electrolux). Integreeritud tehnika näol on olemas nii induktsioonpliit, ahi, õhupuhasti, nõudepesumasin i kui ka külmik.

Elutoa maast laeni aknad muudavad ruumi valgusküllaseks ja avaraks.
Elutoast pääs päevapäikesega terrassile (25,3 m2). Esimesel korrusel paikneb lisaks elutoale-köögile ka saun koos pesuruumiga (ja pääsuga terrassile), tualettruum ja tehniline ruum-panipaik.
Esik on varustatud mahuka ja kvaliteetse garderoobikapiga üleriiete paigutamiseks.

Esimesel korrusel asuvad järgmised ruumid
- Elutuba- köök (35 m2)
- Saun, pesuruum (7 m2)
- Tualettruum (2 m2)
- Tehniline ruum-panipaik (2,5 m2)
- Esik (4,9 m2)

II KORRUS
Teiselt korrusel paikneb 2 magamistuba ja vannituba-tualettruum. Suuremas magamistas paikneb walk-in garderoob ning aknad paiknevad kahele poole maja. Teine magamistuba on vaatega maja taha.
Vannituba on vannisõprade rõõmuks varustatud mugava vanniga.

Teisel korrusel asuvad järgmised ruumid:
- Magamistuba ja walk-in garderoob (19,3 m2)
- Magamistuba/kontorituba (11,3 m2)
- Vannituba- tualettruum (6,6 m2)
- Trepihall (7,3 m2)

SISEVIIMISTLUS, SISUSTUS
Majaosa on neutraalse, Skandinaavialikult heleda siseviimistlusega, mille iga detail on omal kohal. Põrandaid katab kvaliteetne ühelipiline tammeparkett, seinad krohvitud ja värvitud heledates, hallikates toonides. Komplekti aitavad terviklikuks muuta hoolega valitud ja eritellimusel valminud aknakatted ja valgustid. Sanitaarruumid kaetud keraamiliste plaatidega. Majaosa on sisustatud ja antakse üürile sisustatuna.

TEHNILINE
Hoone soojavarustus on gaasikütte baasil ning kütmine toimub vesipõrandakütte abil. Tehnoruumis asub gaasikondensaatkatel koos soojavee boileriga.
Lisaks on majaosa varustatud soojustagastusega sundventilatsioonisüsteemiga.

TERRASS, HOOV
Lisaks imelisele sisemusele on ridaelamuga kaasas 25,3 m2 suurune päiksepoolne terrass, millest üks osa asub katuse all. Hooviosa on noortele kiire eluviisiga inimestele kohaselt haljastatud vaid muru ja elupuuhekiga.

PANIPAIK, PARKIMINE
Majaosa juurde kuulub 8,1 m2 suurune panipaik ning autovarjualune mugavaks parkimiseks.

Hoone katusele on paigaldatud ka päikesepaneelid!

PIIRKOND
Uuesalu on noor, arenev ja looduskeskne küla Tallinna lähedal Rae vallas. Logistiliselt hea asukoht, kaunis keskkond ja kokkuhoidev kogukond kirjeldavad suurepäraselt paika, kuhu rajada oma perele uus kodu. Külas on olemas kergliiklusteed, võrkpalli- ja korvpalliplats, kaks mänguväljakut lastele, samuti kaks kelgumäge. Küla keskel asuval Liivajärve puhkealal on väike järveke koos rannaribaga, mis tagab suveperioodil mõnusa olemise.

ÜÜRILEPING
Üürileping sõlmitakse minimaalselt 1 aastaks. Üürilepingu sõlmimisel kuulub üürniku poolt tasumisele esimese kuu üür 1700€, tagatisraha ja maakleritasu samas suuruses.

Oled oodatud tutvuma selle imelise koduga!

Номер объявления: 11951859

96
Добавлено: 08.03.2023 18:16
Сообщить о нарушении

Похожие объявления

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее