Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Harju maakond, Saue vald, Alliku küla, Veski tee 87

399 000 €

  • Комнат 4
  • Состояние Новостройка
  • Площадь 134.0
  • Этажей в доме 1
  • Материал дома Кирпич
Veski tee 87, Alliku, Saue vald, Harjumaa
Müüa valmiv eramu Veski teel, Alliku külas. Keskmisest suurem kinnistu on hooldatud ja heakorrastatud.

Pakkumisel on 1-kordne, 3-magamistoaga kodu, kus on veidikene veel võimalik sisustuselementides ja detailides kaasa rääkida. Majas on 2WCd ning duširuum, kus 2 dušši. Täna on veel võimalik rajada ka saun. Olemas soojustagastusega sundventilatsioon ning küte on õhk-vesi soojuspump. Endale ehitatud kivimaja on hea planeeringuga ja kasutatud keskmisest paremaid viimistlusmaterjale. Kvaliteetsed plaadid märgades ruumides ja laudparkett tubades ning põrandaküte teevad olemise oma uues kodus mõnusaks ja hubaseks. Privaatne maja paigutus on kindlasti ka plussiks, mida nautida.

Pakutava kodu juurde kuulub oma puurkaev ning paigaldatud on kogumismahuti. Elektrit on täna 16A mis katab kõik olemasolevad vajadused. Hoovi võib omal valikul paigaldada kas tänavakivi vmt. Tee põhi on müüja poolt kvaliteetselt tehtud. Lisaks on planeeritud maja ümber terrass, millest saame huvilisega juba koha peal täpsemalt rääkida. Kinnistul on lisaks lastele mänguväljak ja mängumaja. Tänu suurele krundile on võimalik saun ehitada ka kinnistu teise otsa.

Alliku küla piirneb Hüüru, Püha, Vanamõisa ja Koidu külaga ning Harku ja Laagri alevikuga. Küla on tõenäoliselt on nime saanud muinasasulakoha kirdeserval immitsevate allikate järgi. Suuremad elamupiirkonnad külas on Alliku keskus, Karutiigi, Kotka ja Metsavahi. Arendamisel on Koru uuselamurajoon, teise nimega Veskimöldre 2. Alliku küla läbivad Vääna ja Pääsküla jõgi. Nelja lasteaiarühma ja kahe paralleelklassiga lasteaed-põhikool Alliku külas Veskirahva puiesteel avati õppetööks 1. septembril 2020. Alliku külas elab 1. jaanuari 2023 seisuga 2739 elanikku

Pakutava koduga tutvumiseks ja lisainformatsiooni saamiseks palun võtke minuga ühendust!

Номер объявления: 12212038

342
Добавлено: 19.07.2023 09:16
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее