Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Harju maakond, Saue vald, Hüüru küla, Kodasema tee 7

344 900 €

  • Комнат 4
  • Состояние Новостройка
  • Площадь 179.3
  • Этажей в доме 2
  • Материал дома Кирпич
Kodasema tee 7, Hüüru, Saue vald, Harjumaa
MÜÜDUD!

Müüa madala energiakuluga kvaliteetselt ehitatud paarismaja boks Hüüru ja Vatsla külade piiril üksikelamute piirkonnas. Maja on elamiseks valmis (v.a. köögimööbel ja vannitoa kapp), koli sisse ja hakka elu nautima.

MAJA
Jämera täiskivimaja pakett, seinad Jämera 375 Ecotherm kivist, vahe-ja katuslaed Jämera paneelidest. Maja on projekteeritud passiivmaja loogikas nii, et suured klaasipinnad jäävad lõunasse ja kui päike on suvel kõrgel, siis rõdud varjavad otsese päikese ära ning maja ei lähe liialt kuumaks. Samas talvel/kevadel, kui päike käib madalalt, siis rõdud päikest ei varja, mis omakorda jälle toetab maja küttesüsteemi.
Paarismajaboksi üldpind on 179,3 m2, millest eluruumide pind 148,5 m2, tehniline ruum 5,3m2, terrass 12,8 ja rõdu 12,7m2.

Küte- maasoojuspump tootjalt Bosch, vesipõrandaküte mõlemal korrusel. Soojuspumbal on paigaldaja poolne 5-aastane garantii.

Ventilatsioon-soojustagastusega täissundventilatsioon,
tsentraalne vesi- ja kanalisatsioon, opereerib Kovek AS, soojale tarbevesi tsirkulatsioonipaagist.

Side- majja on veetud valgusoptiline sidekaabel, ülikiire(1GB/s) interneti võimalus.(Telia, Elisa).

Saun- HUUM wifi mooduliga nutisauna lahendus.

KULUD JA ENERGIAKLASS
Hetkel Ehitusregistris energiaklass puudub.Küttekulu jaanuaris 105 eur., veebruaris 89 eur. Fikseeritud elektritarbimise pakett 12senti/kwh.

ASUKOHT
Krundil on kõrghaljastus ning hooldatud muru. Kinnistu välisel, läänepoolsel küljel riigimaa, millel kadakad ja männid. Riigimaad läbib kõrgepingeliin.

Ümbruskonnas on välja ehitatud asfaltkattega teed, tänavavalgustus, sajakonna meetri kaugusel mänguväljak, kus on võrkpalliplats, korvpalliväljak, ping-pongi laud, kiiged, liumägi, liivakast ja karussell.

Ca 500 meetri kaugusel on bussipeatus, stabiilne ühendus olemas ühendus Tabasalu, Laagri ja Tallinna kesklinnaga. Kergliiklusteed on asumist kuni Tallinnani välja ehitatud. Paari kilomeetri kaugusel Harku terviserajad. Rocca al Mare keskus ca 10 min, Tabasallu auto 5 min, Laagrisse ca 15 min. Autoga 6 km Tallinna linnapiirini.

Kasutusloa vormistamise protsess on lõpusirgel!
Sinu käsutuses on moodne ja säästlik maja mis ehitatud kvaliteetselt kvaliteetsetest materjalidest.

Helista ja räägin kõikidest detailidest lähemalt. Tule kindlasti oma uue koduga tutvuma, enne kui see maasikas Sinu eest ära napsatakse!

Номер объявления: 11280138

83
Добавлено: 18.04.2022 18:08
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее