Эстония

Harju maakond, Saue vald, Laagri alevik, Nõlvaku 1

135 000 €

  • Комнат 3
  • Состояние Реновировано
  • Площадь 48.8
  • Этаж 2
  • Этажей в доме 3
Nõlvaku 1, Laagri, Saue vald, Harjumaa
Kohe pealinna piiril, suurepärase infrastruktuuriga Laagri alevikus, müüa armas ja hubane, täielikult renoveeritud, 3-toaline perekodu. Korteri juurde kuulub ka mahukas keldriboks.

KORTER
Pakutav perekodu asub maja keskmise trepikoja teisel korrusel. Korteri koosseisu kuuluvad esik, vanniga vannituba-tualett, elutuba, köök ning kaks magamistuba. Planeering on läbi maja - elutoa- ja köögiaken on lõuna-, väikse toa, vannitoa-tualeti ja magamistoa aknad aga põhjasuunas. Aastal 2021 on korter täielikult renoveeritud. Vahetatud on elektrijuhtmestik, veetorustik, aknad (Plasto kolmekihiline klaaspakett soojuspidavusteguriga Ug=0,5 W/m²K) ja siseuksed. Välisukseks korralik metalluks. Korda tehti ventilatsioon – nii sundventilatsioon köögis ja vannitoas kui ka passiivventilatsioon kõigis ruumides. Põrandaid katab laminaatparkett, seinad on värvitud heledates toonides. Olemas on köögimööbel koos kogu vajaliku tehnikaga (sealhulgas nõudepesumasin). Vannitoa seinad ja põrandad on plaaditud ja paigaldatud on 80 l 1500 W nutiboiler ning olemas ka pesumasin ja reguleeritav elektriline põrandaküte.

NÕLVAKU 1 MAJA
Kolmekordne kolme trepikojaga 18 korteriga kivist elumaja valmis aastal 1973. Igal korteril on oma ca 6-ruutmeetrine keldriboks ja kaasomandis ruum jalgrataste, kärude jms hoidmiseks. Maja on soojustatud. 2022. a paigaldati uus rullmaterjalist katusekate ja 2023.a parandati katusel olevad ventilatsioonikorstnad ja vahetati välja kanalisatsiooni tsentraalsed äravoolutorud maja ees. Maja taga haljasalal on laste mänguplats liivakasti ja kiigega ning pesukuivatusala. Maja haldab Keila Haldus OÜ.

KÜTTESÜSTEEM JA ÜLALPIDAMISKULUD
Maja keldris on oma, diislikütusega keskküttekatlamaja ja 2021.a paigaldati kaasaegne õhk-vesi soojuspumba süsteem, mis kütab kogu maja. Korteri ülalpidamiskulud on suviti suurusjärgus 150€ ning talviti suurusjärgus 200€, mis sisaldab ka kahe inimese vee-ja elektritarbimist. Olemas uued Purmo-radiaatorid, millega uued omanikud saavad malmradikad asendada soovi korral.

PARKIMINE
Maja ees on majaelanikel välja kujunenud parkimiskohad. Müüdava korteri kasutusse kuulub kohe välisukse juures olev autokoht. Soovi korral võimalik juurde osta ka maja kõrval asuv kanaliga garaažiboks hinnaga 12 000€.

ASUKOHT JA ÜMBRUS
Laagri alevik on turvaline ning hea infrastruktuuriga elupiirkond ning populaarne ka lastega perede seas. Kõik vajalik on mugavalt lähedal – kool, lasteaiad, erinevad toidukauplused, spordikeskus, perearstikeskus. 2022. aastal avati Laagris Saue Riigigümnaasium. Lasteaedu ja lastehoide on alevikus kümmekond. Alevikus on ka hästikomplekteeritud raamatukogu. Kiire ja mugav ühistranspordiühendus Tallinna ja ka teiste linnadega. Saadaval on Laagri-sisene marsruuttakso ja maakonna-, riigisisesed ning rahvusvahelised bussiliinid, mille peatused asuvad majast mõnesaja meetri kaugusel. Jalutuskäigu kaugusel on Laagri äsja renoveeritud rongipeatus, kust Elroni läänesuuna tava- ja kiirrongid viivad Tallinnasse, Turbasse, Keilasse, Paldiskisse ja Kloogaranda. Esindatud on pea kõik suuremad kaupluseketid nagu Selver, Rimi, Maxima, Coop, Bauhof ja Hortes nende juurde kuuluvate apteekide, toidukohtade ning väikepoodidega. Läheduses on ka Hesburgeri ja Burger Kingi toidukohad.

Номер объявления: 12709899

101 (+3 сегодня)
Добавлено: 12.04.2024 09:05
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее