Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Harju maakond, Tallinn, Haabersti linnaosa, Meistri 12

1 600.20 € в месяц

  • Площадь 177.8
  • Этаж 2
Meistri 12, Tallinn
Üürile anda teise korruse büroopind esinduslikus Meistri 12 ärimajas. Tänu klaasfassaadile on palju loomulikku valgust.

MEISTRI 12 MAJA
Maja on ehitatud 2013. aastal. Kvaliteetsed viimistlusmaterjalid, moodne disain ja kaasaegsed tehnosüsteemid tagavad väga head töötingimused. Hoone esi- ja tagaküljel on täies ulatuses klaasfassaad, mis teeb ruumid mõnusalt valgusküllaseks. Olemas on tuulutusaknad. Kõikidel korrustel on paigaldatud püstlamellkardinad, mis tagavad hoone ühtse ilme.

ÄRIPIND
Äripind koosneb nõudapidamisruumist, avatud kontorist, köögist/puhkeruumist ja tualetist.

KOMMUNIKATSIOONID JA KÕRVALKULUD
Ruumides on linna kaugkütte baasil vesipõrndaküte, mida saab ise reguleerida. Samuti jahutusseadmed ja sundventilatsioon. Majas on valvesignalisatsioon, tuletõrjesignalisatsioon ja videovalve. Hoonesse, büroosse ja suletud parklasse sissepääsuks on kaardisüsteem. Külastajate sissepääsuks on fono. Majja tuleb Telia valguskaabel.
Prognoositavad halduskulud on 2,2 €/m2 +km (sõltub teenusepakkujate hindadest). Lisandub ruumi hoolduskoristus 1,05€/m2 + km (teostatakse 2 korda nädalas). Ruumi kasutamisega seotud elektri ja vee kulu arvestatakse lähtudes mõõdikute näitudest, küttekulu Ruumi üldpinnast.

PARKIMINE
Külastajate parkimine hoone ees. Töötajate parkimine tõkkepuuga suletud õuealal. Antud äripinnale on ette nähtud 5 parkimiskohta.

ASUKOHT
Hoone paikneb Ehitajate tee äärses ärikvartalis, suure tee mürast veidi eemal ja piirneb rohelise alaga. Läheduses asuvad Kadaka Selver, spordiklubi Impuls ja erinevad söögikohad. Ühistranspordi peatus on 200 meetri kaugusel.

Номер объявления: 12242608

140
Добавлено: 03.08.2023 18:17
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее