Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Harju maakond, Tallinn, Haabersti linnaosa, Mõisa 4

818.73 € в месяц

  • Состояние Новостройка
  • Площадь 82.7
  • Этаж 2
Mõisa 4, Tallinn
Allüürile anda "Audi tornis" ehk Mõisa 4/Vabaõhumuuseumi tee 3 ärihoones teisel korrusel 82,7m2 hubane büroo privaatse WC, sisustatud kööginurga ja koosolekuruumiga.
Vaated maast laeni akendest otse maja ette parklasse ja lipumastidele, Rocca Al Mare kaubanduskeskusele ja osaliselt ka Paldiski maanteele. Akendel on reguleeritavad ribikardinad. Kuna büroosse paistab pealelõunane ja õhtune päike siis ülekuumenemise ohtu pole, aga kontoris on ka hästi toimiv kliimaseade olemas.

Selle hoone naabriks on linna üks uhkeim kaubanduskeskus ja maja all asub suurepärane söögikoht Al Mare Grill. Meri on samuti lähedal, et soovi korral vabas õhus tööst kerge paus teha ja mere lähedust nautida. Ka kergliiklusrajad on läheduses, seega töötajatel on imitmekülgne valikuvõimalus, kas liigelda jalgsi, kergliikuriga, autoga või ühistranspordiga.

NB! Üüri hind 9.9€/m2 kehtib esimesed kolm kuud, edasise üüri hinna lepime huvilisega läbirääkimiste käigus kokku! Büroo üürihinnas sisalduvad ka kaks parkimiskohta hoone parklas!
Külalistele on parkimine maja ees kellaga 2h tasuta, Rocca kaubanduskeskuse parklas tasuta.

Piltidel nähtava mööbli osas on võimalus kokkuleppel mõned asjad sisse jätta, aga lauad-toolid lähevad ruumist välja. Kindlasti tasub tulla ruumidega kohapeale tutvuma, sest pildid ei anna seda õiget ruumitunnetust edasi ning kohapeal saame ka lepingu tingimusi lähemalt arutada!

Номер объявления: 11880554

229
Добавлено: 30.01.2023 18:05
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее