Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Harju maakond, Tallinn, Haabersti linnaosa, Tähistaeva 6

162 000 €

  • Комнат 2
  • Площадь 47.5
  • Этаж 1
  • Этажей в доме 4
  • Материал дома Кирпич
Tähistaeva 6, Tallinn
Pärnaõue elamurajoonis müüa hubane, suure terrassiga, 2-toaline korter. Sisustus ja tehnika sisaldub müügihinnas! Sobib hästi ka üüriobjektiks.

PLANEERING JA VIIMISTLUS
Pakutav kodu on väga kompaktne ning läbimõeldud planeeringu ja sisustusega. Tänu sellele on piisavalt panipaigaruumi. Korteri koosseisu kuuluvad esik, avatud köögiga elutuba, magamistuba, vannituba-tualett ning suur terrass (12,4 m2). Lisaks kuulub korteri juurde ka panipaik (2,5 m2).
Köögis on saareke koos baaripukkidega ja köögimööbel integreteeritud tehnikaga – külmkapp, ahi, keraamiline pliit ja kubu. Vannitoas on integreeritud pesumasin-kuivati valamukapis. Magamistoas on suur sisseehitatud lükandustega riidekapp. Hinna sisse kuuluvad veel esikus kapp, tumba ja riidenagi, vannitoas suur peegel, sahtlite ja korvidega riiul. Ühtlasi ka diivan, ripptool, põrandalamp, televiisor, tv-alus, diivanilaud, laevalgustid, seinariiulid, rulood ja kardinad, voodi ning öökapid.
Korter on väga hästi hoitud. Põrandaid katab tammeparkett, vannitoa põrandad ja seinad on plaaditud. Seinad on värvitud mahedates toonides ning esikus ja magamistoas on üks sein efekti mõttes tapetseeritud.

MAJA
Kortermaja on ehitatud 2016.aastal ning olemas on hästitoimiv ühistu. Korrashoiu eest hoolitseb haldusfirma Cityhaldus. 3 aastat tagasi teostatud kogu majas garantiiremont.

PARKIMINE
Korteri juurde kuulub 1 kindel parkimiskoht. Lisaks külalistele tasuta parkimine maja ees ja kõrval.

KOMMUNIKATSIOONID JA ÜLALPIDAMISKULUD
Majal on oma gaasikatel ning korteris radiaatorid reguleeritvad vastavalt eelistusele. Vannitoas olemas ka põrandaküte. Ülalpidamiskulud on suurusjärgus 80€, millele lisandub elekter vastavalt tarbimisele.

ASUKOHT JA ÜMBRUS
Pakutav kodu asub hinnatud Pärnaõue rajoonis, kus ümbruses on harmoneeruvad majad, läbimõeldud haljastus ning mitmed puhkealad ja mänguväljakud. Kakumäe Selver paarisaja meetri kaugusel, Rocca al Mare kaubanduskeskus u 2 km kaugusel, mõne kilomeetri raadiuses Kakumäe rand ning Haven Kakumäe jahisadam Ümbruses suurepärased sportimisvõimalused – Arigato Spordiklubi, Myfitness, terviserajad, raba ja kergliiklusteed. Ühistranspordipeatused mõnesaja meetri kaugusel – kiire ja mugav ühistranspordiühendus kesklinna ja teiste linnaosadega.

Номер объявления: 11635866

31
Добавлено: 04.10.2022 18:22
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее