Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Harju maakond, Tallinn, Kesklinna linnaosa, Kuninga 3

429 000 €

  • Комнат 4
  • Состояние Новостройка
  • Площадь 130.0
  • Этаж 1
  • Этажей в доме 3
Kuninga 3, Tallinn
Vanalinnas, vaid paarisaja meetri kaugusel Raekoja platsist tuli müüki mitmel tasapinnal laiuv, oma sauna ja rõduga Vanalinna kodu. Peale renoveerimist olnud pigem üürikoduks paarile toredale perele siis nüüd on soov pakutav kodu kellelegi teisele alaliseks elukohaks või investeerimisobjektiks müüa. Pakutav kodu on küll Kuninga tn. aga kuna tegu hoovimajaga siis vanalinna melu ja peod siiani ei kostu.

Maja ehitusaeg jääb juba 14 sajandisse aga korter on tänapäevaste materjalidega ca 6 aastat tagasi uuendatud. Maja soklikorrusele on viidud kogu maja küttesüsteem ning ehitatud sisse elektrikerisega saun. I korrusel on suur köök, söögituba kus ka suurem pere saab rahulikult isekeskis toitu nautida. Lisaboonusena on paigaldatud ka suur aken, mis vaatab siseõue ja annab kööki loomulikku valgust. II korrusel on suur elutuba koos 8 m2 rõduga, mis vanalinnas on kindlasti väga eksklusiivne ja eriline lisaväärtus. Maja III korrusele jäävad pererahva magamisruumid ja vannituba koos WC, vanni ja dušiga.

Siseviimistluses on kasutatud naturaalseid materjale nagu näiteks tamme parkett, keraamiline plaat ja krohv. Valgustuse lisalahendustena on paigaldatud lakke karniisid ning led valgustid.

Majas on moodustatud korteriühistu ja hoovi hooldab ning arveid esitab haldus firma. Eelmise aasta esimese 9 kuu keskmine kommunaalkulu on üürnikele olnud 135.-EUR

Pakutava koduga tutvumiseks ja lisainformatsiooni saamiseks palun võtke minuga ühendust!

Номер объявления: 11524306

38
Добавлено: 17.08.2022 09:22
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее