Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Harju maakond, Tallinn, Kesklinna linnaosa, Paldiski mnt. 19

1 400 € в месяц

  • Комнат 3
  • Состояние Реновировано
  • Площадь 124.0
  • Этаж 3
  • Этажей в доме 3
  • Материал дома Дерево
Paldiski mnt. 19, Tallinn
Alates 01.09 anda üürile stiilne kodu Kassisaba / Kesklinna / Vanalinna piirkonnas. Olemas rõdu, panipaik ja kindel parkimiskoht suletud hoovis.

KORTER
Pakutav kodu on kõrgete lagedega, seega mõnusalt avar, valgusküllane ja õhurikas. Kodu asub väikesema kortermaja 3ndal ehk viimasel korrusel. Korteri koosseisu kuuluvad esik, avatud köögiga elutuba, 2 magamistuba, eraldi vannituba ja tualett. Lisaboonusena on pakutaval kodul hoovipoolne rõdu. Korteri ruumilogistika on suurepäraselt välja ehitatud, kus mõlemad magamistoad asuvad korteri eri pooltel. Master bedroomil mahukas walk-in garderoob. Lisaks on esikus sügav walk-in garderoob. Katuseaknaga vannituppa on mahutatud nii vann, kui ka dušš. Köögimööbel on Eesti tootja poolt toodetud ning paigaldatud SMEGi ajastutruu köögitehnika. Korteri kasutuses on ka mahukas panipaik maja 0-korrusel.

MAJA
Tegu on 3-kordse puitmajaga, mis on täielikult renoveeritud 2014.aastal. Majas on toimiv korteriühistu. Maja taga on aiaga ümbritsetud roheline murulapp ja puldiga avatav parkla.

KOMMUNIKATSIOONID JA KÕRVALKULUD
Hoonet köetakse õhk-vesi soojuspumpadega. Pakutavas korteris on terve korteri ulatuses põrandaküte ning kõikide tubade kütet on võimalik eraldi reguleerida. Korteril on oma soojustagastusega sundventilatsiooniseade, millega saab reguleerida vastavalt oma soovidele õhuvahetust ning temperatuuri. Korteri kulud on jäänud vahemikku 110 kuni 223 eur / kuus.

PARKIMINE
Korteri kasutuses on 1 kindel parkimiskoht aiaga ümbritsetud ja puldiga avatavas parklas. Majast üle tee olemas ka suur tasuta parkla. Muidu ümbritsevatel tänavatel tasuline linnaparkimine.

ASUKOHT JA ÜMBRUS
Pakutav kodu asub logistiliselt väga heas asukohas – lühikese jalutuskäigu kaugusel Vanalinn oma restoranide ja kauplustega ning teisel pool Kristiine keskus. Ümbruses mitmed väiksemad poed, söögikohad, spordiklubi. Balti jaam ja Telliskivi loomelinnad u 1 km kaugusel.

LEPINGU TINGIMUSED
Lepingu sõlmides tuleb tasuda esimese kuu üür ettemaksuna, deposiit ühe kuu üüri ulatuses ning maaklertasu ühe kuu üüri summas, millele lisandub käibemaks.

Номер объявления: 11510380

27
Добавлено: 09.08.2022 18:18
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее