Эстония

Harju maakond, Tallinn, Kesklinna linnaosa, Pärnu mnt. 110

453 600 €

  • Комнат 4
  • Площадь 108.0
  • Этаж 15
  • Этажей в доме 15
  • Материал дома Кирпич
Pärnu mnt. 110, Tallinn
Müüa või üürile anda äri-, kortermaja viimase ehk XV korruse pind. Pealelõunasele päikesele avatud terrass on suurepäraste vaadetega ja päikeseline.

Pakutaval pinnal olemas avatud kontori osa, kabinet kuni 4le töökohale, köök, nõupidamisruum või samuti avatud kontori osa. Kokku 108 m2 lisandub 44 m2 avatud terrassi, kus siis võimelik ettevõttega suviseid koosolekuid või kliendikohtumisi teha või talvisel ajal niisama vaikselt chillida. Lisaks on ruumides on duširuum kus loomulikult olemas ka saun ;)

Kui natukene mõelda ja pind ümber planeerida siis saaks siit ka väga SUPER kodu.

Pakutavat pinda on võimalik pikaajaliselt üürida või osta. Samuti on hetkel võimalus pinda ka osaliselt üürida. Täpsem üürikorraldus tuleks siis tänaste üürnikega kokku leppida.

Kulud on antud suurust arvestades jäänud aastas 120 ja 270 EUR vahele sh. KM Maja ümber on enamuses tasuta parkimine aga vabade kohtade puudumisel saab auto rahuliku südamega ka tasulisele parkimisplatsile panna.

Piltidel näha olev mööbel on võimalik tasu eest kasutusele võtta või endale osta. Loomulikult on võimalik mööbel ka ära viia.

Pakutava äripinnaga tutvumiseks ja lisainformatsiooni saamiseks palun võtke minuga ühendust.

Номер объявления: 12694935

77 (+2 сегодня)
Добавлено: 04.04.2024 18:21
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее