Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Harju maakond, Tallinn, Kesklinna linnaosa, Roosikrantsi 9

360 000 €

  • Комнат 3
  • Состояние Новостройка
  • Площадь 89.7
  • Этаж 6
  • Этажей в доме 8
  • Материал дома Кирпич
Roosikrantsi 9, Tallinn
Müügipakkumisse on lisandunud mugava ühel tasapinnal planeeringuga, liftiga majas, südalinna korter. Lisaks asub maja ühe suunalisel vaiksel tänaval. Korteril on kõik võimalikud lisad – lift, rõdu, kamin, saun, esiku garderoob, panipaik ja garaažis autokoht maja keldri korrusel. Korteril on suurepärase Vabaduse väljaku ja Kaarli pst suuna vaatega 9.9m2 rõdu pääsuga elutoast.

PLANEERING, VIIMISTLUS JA MÖBLEERITUS
Esiku kõrval esmaste riiete garderoob. Elutuba avatud köögiga. Saunaga vannituba koos tualettiga. Köögimööblis praegu nõudepesumasinat ei ole, aga selle jaoks on koht võimalik tekitada. Elutoa kõrval paikneb korteri pinnas sisalduv korteri pikkuses 9,9m2 rõdu. Kaks magamistuba paiknevad elutoast pääsuga eraldi. Korterisse jääb köögimööbel. Korteri viimistlus ja parkett on värskendatud juulis 2022, ja on väga heas korras ja on kohe kasutusvalmis.

PARKIMINE JA PANIPAIK
Korteri juurde kuulub 4,3m2 küttega panipaik maja keldrikorrusel.
Korteri juurde kuulub maja aluses garaažis parkimiskoht. Maja aluses garaažis on ühtlane keskmine +14C temperatuur.
Lisaks on parkimisevõimalus on kas elanikuks registreerides soodustingimustel lähi tänavatel. Tihti leiab ka naabruskonnast parkimiskoha rendi pakkumisi.

INFO ELAMU KOHTA
Majas on korteriühistu. Haldusteenuse pakkujaks on Arkaadia Haldus. Korteri haldusteenuste arved on koos elektri, ja vee tarbimistega. Korteris on olemas ka sundventilatsioon. Majas on avar lift. Korteri ülalpidamiskulud on näiteks veebruar 2022 koos elektri ja veega summas 371€, jaanuar 2022 summas 431€, juuni 2022 274€, mai 2022 summas 352€. Kommunaal arvetest suuremad summad moodustavad remondifond selle korteri kohta on 62,93€, ehk 0,7€/m2. Majal ei ole laenu. Oktoober 2021 toimus tänava poolse fassaadi renoveerimine, millega koos vahetati ka selle müüdava korteri kõik aknad uute ja energiasäästlikumade akende vastu.
Lisaks toimus 2021 Roosikrantsi tänava kapitaalremont, peale mida vahetati tänaval kõik vee- ja küttetrassid, asfalteeriti uuesti ja rajati juurde linna parkimiskohti tänavale.

NAABRUSKOND
300m jalutusteekonna kaugusel Tallinna Inglise Kolledžist, 450m kaugusel Tallinna Prantsuse Lütseumist või 600m kaugusel Eesti Muusika- ja Teatriakadeemiast. 400m kaugusel on Finesti ärimajas mini Rimi ja postkontor. Lisaks mõnusad kohvikud ja head söögikohad on kõik jalgsitee kaugusel. Spordiklubid on samuti 400m raadiuses. Lennujaam 4,5km kaugusel.
Lisaks on saanud Roosikrantsi tänav pika renoveerimise käigus uued kütte, vee, kanalisatsiooni ja sidetrassid, ja uue asfaltkatte mugavama parkimise joonimisega.
ÜLALPIDAMISKULUD
Kommunaalkulud ja tarbimised on ühise arve peal, ehk koos vee ja elektriga on jäänud suvisel ajal 240€ juurde ja talvisel ajal 350€ juurde, millest remondifond on 72,45€.

MAJA JA ARHITEKTUUR
Korter paikneb tuntud äri- ja elumajas, Šveitsi majas. Hoone on saanud oma nimetuse, kuna valmis 2002 aastal Šveitsi arhitektuuribüroo tellimusel mainekas Rootsi arhitektuuribüroos FFNS. Arhitekt on väliseestlane Aare Saks, kes on muuhulgas projekteerinud Roosikrantsi 2 asuva ärihoone. 2012. aasta kevadel viidi arhitektuuribüroo Vaikla Stuudio projekti järgi läbi hoone sisekontseptsiooni uuendus, et veelgi tõsta hoone esinduslikkust. Majas on ööpäevaringselt videovalve.

Oleme avatud hinnapakkumisele.

Tere tulemast tutvuma enda uue koduga!

Номер объявления: 11510404

35
Добавлено: 09.08.2022 18:21
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее