Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Harju maakond, Tallinn, Kesklinna linnaosa, Sadama 17

999 € в месяц

  • Комнат 2
  • Площадь 111.0
  • Этаж 1
Sadama 17, Tallinn
Tallinna sadama A terminali juures, ESTMA hoones üürile anda hubane esimese korruse büroo. Sobib hästi klienditeeninduseks, reisibürooks, ilusalongiks, õigusbürooks, müügiesinduseks vmt.
Pind on suures osas avatud planeeringuga, täiendavalt on kergseinaga eraldatud juhi/koosolekute kabinett ning hõlpsalt on võimalik luua veel mõned väiksemad kabinetid. Pinnal asub kaks WC-d.
Ligipääs Sadama tänavalt hoone peasissekäigu/fuajee kaudu uksekellaga, hoone sekretär avab sisenejatele ukse. Omatöötajaile on sissepääs elektroonilise kiipkaardiga maja tagant parkla poolelt.
Ruumides on mööbel olemas ja see kuulub üüri hinna sisse (kappe ja riiuleid on veelgi, kui on soovi). Kui üürnik mööblit ei soovi siis saab ruume üürida ka tühjalt.
Hoones töötab oma kokk, kes teeb omatöötajaile lõunasööki, soovi korral võimalik ka seda teenust kasutada.
Ruumiga on võimalik üürida ka kaks parkimiskohta hoone taga kinnisel territooriumil, aga suurema parkimisvajaduse tarbeks asub naabruses ka suurem avatud parkla.
Ühistranspordi liikidena on kohapeal olemas nii trammi-, bussi- kui laevaühendused.
NB! Võimalus täiendavalt üürida lisaks 128,9.2 naaberpind, moodustades kokku 261m2 suuruse pinna. Sel pinnal on täiendav sissepääs maja otsast ning kokku 4 parkimiskohta hoovis.

Номер объявления: 11872448

115
Добавлено: 26.01.2023 18:08
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее