Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Harju maakond, Tallinn, Kesklinna linnaosa, Tuukri tn 64

575 000 €

  • Комнат 4
  • Состояние Новостройка
  • Площадь 122.5
  • Этаж 1
  • Этажей в доме 5
  • Материал дома Кирпич
Tuukri tn 64, Tallinn
Müüa põhjamaiselt kauni sisekujundusega 4-toaline korter koos muljetavaldavate lisadega Rannapargi elurajoonis.

TUTVUSTUS
Rannapargi elamurajoon on 2018. aasta alguses kerkinud moodne, turvaline ja uuenduslik elukeskkond, kus pakuvad silmailu moodsad elamud ja roheline pargilik miljöö.
Kadrioru ja kesklinna piiril paiknev elamu teeb selle asukoha ideaalseks, pakkudes kerget ligipääsu nii linna südamele, vanalinnale, sadamale kui ka Pirita promenaadile.

Luksuslikul linnakodul on olemas kõik kõige köitvamad omadused: B-energiaklassile omased soodsad ülalpidamiskulud, rõdu ja terrass (üks hommikupäikese ja teine õhtupäikese poole), mugav liftiga ligipääs, tavapärasest kõrgemad laed ja palju avarust, läbimaja planeering, suur vannituba koos saunaga, eraldi majapidamisruum, 2 panipaika, 2 parkimiskohta (koos hübriidauto laadimisvõimalusega).

PLANEERING
Korteri planeering on väga mugav ja läbimõeldud ning arvestades korteri suurust ja kõiki mugavusi, tekib tunne, et tegemist on justkui majaosaga.
Ruumide poolest on esindatud:
- Esik
- Majapidamis/tehnoruum (5,1 m2)
- Kabinet/magamistuba (11,3 m2)
- Master-Bedroom koos pääsuga rõdule (16,5 m2)
- Rõdu (6,2 m2)
- Magamistuba koos pääsuga rõdule (15,7 m2)
- Elutuba, köök, söögituba (47,8 m2)
- Tualettruum
- Vannituba koos saunaga (9,1 m2)
- Terrass vaatega maja taha (23,9 m2)

KÖÖK
Eraldi välja toomist väärib pilkupüüdev kivitasapinnaga köögimööbel koos integreeritud Electroluxi tehnikaga (kahe uksega suur külmik, nõudepesumasin, induktsioonipliit ja automaatne õhupuhasti ning veinikülmik). Mööbel on toodetud hinnatud firma Arensi poolt.
Elutuba on nutikalt eraldatud kerseinaga kaheks, mistõttu jääb piisavalt ruumi nii elutoale kui ka tekib eraldi söögituba, kus on mõnus perega kvaliteetaega nautida söögilaua taga ja külalisi vastu võtta.
Elutoast pääs päevapäikesega terrassile, kus asub mõnusate suveõhtute nautimiseks ka varjualune.

SISEVIIMISTLUS
Siseviimistlus on Skandinaavialikult hele ja silmatorkavalt kvaliteetne. Põrandaid katab ühelipiline hele naturaalne parkett, esik ja san. ruumide põrandad on kaetud keraamilise plaadiga. Seinad valdavalt värvitud heledates hallikates toonides, üksikutes seintes kasutatud efektset tapeeti. Rõdu ja terrassipõrand katud mugava ja silmailu pakkuva terrassilauaga, mis on töödeldud tumehalliks ning rõdu ja terrassi klaasid matistatud privaatsuse tagamiseks.

TEHNILINE
Korterit köetakse vesipõrandakütte abil, mis baseerub tsentraalsel keskküttel. Korteris on olemas ka soojustagastusega sundventilatsioon. Lisaks on tagatud ühel maja-alusel parkimiskohal hübriidauto laadimispunkt (elekter on ühendatud korteri elektrikilpi).

PARKIMINE, PANIPAIK
Koos korteriga (sisaldub müügihinnas) müüakse 2 parkimiskohta elamu 0-korrusel (üks katusega, teine ilma katuseta). Üks parkimiskoht varustatud elektriauto laadimispunktiga, mis on ühendatud korteri elektrikilpi.
Lisaks müüakse korteriga (sisaldub müügihinnas) 2 panipaika: üks soe ja teine jahe, suuruses ca 3 m2.

ÜLALPIDAMISKULUD
B-energiaklassi hoonele omaselt on ülalpidamiskulud väga mõistlikud.
Korteri üldpinnaga 122,5m2 kommunaalkulud suveperioodil on ca 150 eurot ning talveperioodil 250-300€ (lisandub individuaalne elektritarbimine). Elektritarbimine (sõltub väga palju, kui palju sauna kasutada ja autot laadida) on siiani olnud suveperioodil ca 40€ ning talvperioodil ca 80€.

ÜMBRUS
Korteri kompromissitult parim asukoht ei vaja palju selgitamist. Suurepärane ligipääs linna südamesse, kiire ühendus sadamaga, jalutuskäigu kaugusel asuv vanalinn ja teisel pool Kadriorg ja Reidi tee promenaad.
Ümbruses olemas nii koolid, lasteaiad, toidukauplused, kaubanduskeskused, toidukohad ja kõik muu, mida oodata võiks elult kesklinnas.

Номер объявления: 12266750

357
Добавлено: 17.08.2023 18:20
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее