Эстония

Harju maakond, Tallinn, Kristiine linnaosa, Endla 61a

366 165 €

  • Комнат 4
  • Состояние Новостройка
  • Площадь 92.7
  • Этаж 1
Endla 61a, Tallinn
10 000 € väärtuses krediiti vabalt valitud köögisalongis.

Endla tänaval on valminud modernne, 6 korteri ja 2 äripinnaga, B-energiaklassi elamu. Kuigi Endla tänav on üsna tiheda liiklusega, siis on sees vaikne tänu korralikele kolmekordsetele puitpakettakendele ja seinte heale helipidavusele. Maast laeni aknad muudavad pakutavad pinnad mõnusalt avaraks ja valgusküllaseks. Müügihinnas sisaldub üks parkimiskoht õues. Maja on valmis ja kasutusluba tegemisel. Maja fassaadile (Endla tn. poole) võimalik paigaldada oma ettevõtte sümboolikat.

PLANEERING JA VIIMISTLUS
Esindusliku äripinaa koosseisu kuuluvad esik; suurem ruum, (kus olemas köögi valmidus), kolm väiksemat ruumi (11.7, 13,2 ja 16.1 m2), vannituba-tualet ning teine WC ning trepihall. Lisaväärtusena kindlasti eraldi sissepääs Endla tn. poolt.
Siseviimistlus on lahendatud heledates toonides ning kontrasti lisavad tumedad aknaraamid. Kasutatud on väga kvaliteetseid materjale ja santehinikat. Põrandaid katab hele tammepuidust kalasabaparkett ning seinad on värvitud. Esiku ja kööginurga põrand ning vannitubade ja tualettide põrandad ja seinad on plaaditud. Valguslahendusena on kasutatud laekarniisides timmerdatavat LED valgustust ning igal pool mujal süvistatud LED valgusteid.

KOMMUNIKATSIOONID JA TEHINILISED LAHENDUSED
Majas on oma gaasikatlamaja ning ruumides vesipõrandaküte. Kõikide tubade temperatuur on eraldi juhitav seinal oleva digitaalse juhtpuldiga. Lisaks on paigaldatud soojustagastusega ventilatsioonisüsteem, mis tagab hea sisekliima ning aitab kokku hoida küttekuludelt.

PARKIMINE
Müügihinnas sisaldub üks parkimiskoht õues.

ENDLA 61A
Tegu on puitvoodriga kivimajaga, mille vahelaed on monoliitsest raudbetoonist ning katusekatteks on plekk. Kõik tehnilised lahendused on korralikult läbimõeldud ning planeeritud energiaklass B. Olemas fonolukusüsteem ja valvekaamerad.

ASUKOHT JA ÜMBRUS
Pakutavad kodud asuvad väga mugavas asukohas, kus kõik vajalik on jalutuskäigu kaugusel. Vähem kui 1 km raadiuses jääb ühele poole Kristiine Kaubanduskeskus erinevate poodide, teenuste ja söögikohtadega ja teisele poole Merimetsa Selver. Grossi pood u 300 m kaugusel. Mugav ja kiire ühistranspodiühendus kesklinna ja teiste linnaosadega, peatused paarisaja meetri kaugusel. Südalinna sõidab autoga alla 10 minuti. Lähenduses ka kergliiklusteed, mida mööda võimalik jõuda nii Stroomi randa, kui ka Rocca al Maresse.

Pakutava pinnaga tutvumiseks ja lisainformatsiooni saamiseks palun võtke meiega ühendust!

Номер объявления: 12694836

48 (+2 сегодня)
Добавлено: 04.04.2024 18:07
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее