Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Harju maakond, Tallinn, Kristiine linnaosa, Sõpruse puiestee 159b

550 € в месяц

  • Комнат 2
  • Площадь 50.2
  • Этаж 4
  • Этажей в доме 8
  • Материал дома Кирпич
Sõpruse puiestee 159b, Tallinn
7-minutise autosõidu kaugusel kesklinnast, Kristiine linnaosas, anda üürile avar ja valgusküllane 2-toaline möbleeritud korter. Olulised märksõnad on suured aknad, palju päikesevalgust, keskmisest kõrgemad laed ja suurepärane infrastruktuur. Korteri sisustus on piltidega võrreldes veidi muutunud.

PLANEERING JA VIIMISTLUS
Korteri koosseisu kuuluvad esik, magamistuba, vannituba-tualett ja avatud köögiga elutuba.
Korter on möbleeritud ja valmis sissekolimiseks. Magamistoas on terve seina ulatuses sisseehitatud lükandustega garderoobikapp, mis mahutab kõik vajaliku. Samuti on mahukas sisseehitatud kapp ka esikus.

KÜTTESÜSTEEM JA ÜLALPIDAMISKULUD
Korteris on lokaalne keskküte, majal oma gaasikatlamaja. Vannituppa paigaldatud ka põrandaküte. Ülalpidamiskulude keskmine aastal 2022 on olnud suurusjärgus 200€ (sisaldab kahe inimese vee ja elektri tarbimist).

PARKIMINE
Parkimine tasuta, maja ees suur parkla.

SÕPRUSE PST 159B KORTERMAJA
Kortermaja on ehitatud 2004. aastal. Moodustatud on hästitoimiv korteriühistu ja korrashoiuga tegeleb haldusfirma. Olemas lift ja fonolukusüsteem.

ASUKOHT JA ÜMBRUS
Suurepärane asukoht, kus kõik vajalik on mugavalt lähedal. Ümbruses on erinevad koolid ja lasteaiad, kauplused (Sõpruse Rimi, Maxima) ja kaubanduskuskeskused, söögikohad (Siili pubi kohe kõrval) ja sportimisvõimalused. Kesklinn 7-minutilise autosõidu kaugusel. Kiire ja mugav ühistranspordiühendus teiste linnaosadega, ühistranspordipeatus vähem kui 200 meetri kaugusel.

ÜÜRITINGIMUSED
Lepingu sõlmides tuleb tasuda esimese kuu üür ettemaksuna, tagatis ühe kuu üüri summas ja vahendustasu ühe kuu üüri ulatuses, millele lisandub km.
Üürisummale lisanduvad igakuised kõrvalkulud.
Korterit elukohana registreerida ei ole võimalik.

Номер объявления: 11786306

294
Добавлено: 09.12.2022 18:17
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее