Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Harju maakond, Tallinn, Lasnamäe linnaosa, Arbu 13

115 000 €

  • Комнат 2
  • Состояние Нуждается в ремонте
  • Площадь 52.4
  • Этаж 2
  • Этажей в доме 5
  • Материал дома Панель
Arbu 13, Tallinn
Müüa suurte võimalustega kodu Arbu 13 tänava kortermajas. Läbi maja kodu on väga hea planeeringuga, et võimalik lihtsa vaevaga 2toaline kodu ehitada 3toaliseks ehk kahe magamistoaga perekoduks.

Pakkumisel on kapitaalremonti vajav, täna 2toaline kodu. Köögist ja suurest toast avanevad vaated maja ees olevale haljasalale, kus laste mänguväljak, palju rohelust ning kõrghaljastus. Tänase magamistoa aknad avanevad maja taha. Suur esik annab samuti palju lisavõimalusi perele võimalikult suure garderoobi paigaldamiseks. Kaasajastamist vajavad ka WC ning vannituba. KOrteri juurde kuulub ka panipaik hoone sokli korrusel. Lisaks on maja ees vaba parkimine kõikidele maja elanikele.

Majas tegutseb tegus KÜ. Soojustatud on maja otsad, uuendatud rõdu piirded, vahetatud vee ja kanalisatsiooni püstakud. Pakutava kodu kommunaalkulud on jäänud vahemikku 182 ja 51 EUR vahele.

Kortermaja asukoht on perele elamiseks suurepärane. Läheduses on palju väljas tegutsemise võimalusi (skeitpark, jõusaal, kergliiklusteed) lisaks mitmeid sise sportimisvõimalusi ja erinevaid poode ja kaubanduskeskusi.

Pakutava koduga tutvumiseks ja lisainformatsiooni saamiseks palun võtke minuga ühendust!

Номер объявления: 11524342

125
Добавлено: 17.08.2022 09:26
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее