Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Harju maakond, Tallinn, Lasnamäe linnaosa, Asunduse 5

114 000 €

  • Комнат 2
  • Площадь 40.6
  • Этаж 5
  • Этажей в доме 5
  • Материал дома Кирпич
Asunduse 5, Tallinn
Pakkumisel on heas korras, päikesepoolne, 2toaline kodu, mis asub kortermaja V korrusel.

Pakutav, avarate pargi vaadetega kodu sai 2008 a täielikult renoveeritud. Uksed, aknad, põrandad said vahetatud, vaheseinad uuesti krohvitud, välissein ja naabriga ühine sein on heliisolatsiooni plaadiga kaetud ning soojustatud, lisatud kipsplaat ning viimistletud. Lakke on samuti paigaldatud lisasoojustus ja kipsplaat. Lisaks on lakke ehitatud karniis kus lisavalgustuseks LED ribad koos juhtpuldiga. Sooja vett saab gaasiboilerist ning toiduvalmistamiseks on gaasipliit. Korteri juurde kuulub keldriboks hoone sokli korrusel ning parkimine toimub kinnistul parkimiskaartidega. Igal elanikul on 1 kaart + 1 kaart külalistele. Parklakohti jahub kõigile kuna 2017 tehti lisaparkla.

Liigsete kulutuste vältimiseks haldab kogu majandamist Asunduse 5 majas korteriühistu. Laenusid majal ei ole. Korjatakse igakuiselt remondifondi raha sarnaselt, et talvel tänu kütteperioodile vähem ja suvel kui kütet ei ole siis rohkem. Eelmise aasta detsembri kulu oli 236 EUR ja mais 2022 a 171 EUR

Pakutav kodu on logistiliselt väga heas kohas. Lähedal on ühistraspordi peatused, koolid, lasteaiad, poed ja spordirajatised.

Pakutava koduga tutvumiseks ja lisainformatsiooni saamiseks palun võtke minuga ühendust!

Номер объявления: 11524336

57
Добавлено: 17.08.2022 09:25
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее