Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Harju maakond, Tallinn, Mustamäe linnaosa, Pöörise 10

190 000 €

  • Комнат 3
  • Площадь 52.7
  • Этаж 3
  • Этажей в доме 14
  • Материал дома Панель
Pöörise 10, Tallinn
KORTER asub maja kolmandal korrusel. Korteris on elutuba koos köögiga, vannituba ja wc, rõdu ning 2 magamistuba. Suuremas magamistoas on ka garderoob. Korteri sisekujundus on kaasaegne ning maitsekas. Korteri põrandat katab naturaalne tammeparkett ning vannitoa seinu ja põrandat keraamiline plaat. Korteris on soojustagastusega sundventilatsioon ning vannitoas põrandaküte. Korterisse jääb sisseehitatud köögimööbel ning tehnika, millele kehtib garantii. Korteri juurde kuulub parkimiskoht maja kõrval ning panipaik.

MAJA, mis on ehitatud 2020. aastal, asub Pöörise elamukvartalis. Majas on olemas 2 lifti ning trepikojad on ilusad ja puhtad. Kvartal on turvaline ning harmooniline elukeskkond, mille keskväljakul asuvad laste mänguplatsid, haljastus ja samuti ka skulpturaalne kompositsioon.

ASUKOHT on väga hea nii kesklinna kui ka loodusläheduse mõttes. Kadaka mets asub lühikese jalutuskäigu kaugusel. Kesklinna viib ühistransport ca 30 minutiga. Maja tagant läheb läbi Nõmme-Haabersti-Rocca al Mare kergliiklustee. TalTech asub vaid 15-minutilise ning Männikäbi lasteaed 5-minutilise jalutuskäigu kaugusel. Lähedal asuvad veel Kadaka Selver, Akadeemia Konsum, Kadaka spordihall, Õismäe ning Järveotsa Gümnaasiumid, lasteaiad Sinilill ja Naksitrallid, tervise- ja meelelahutusasustused. Lisaks veel toidukohad Rucola, Umami Resto ja Café Lyon.

Номер объявления: 11784280

157
Добавлено: 08.12.2022 18:07
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее