Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Harju maakond, Tallinn, Nõmme linnaosa, Liivaluite tn 2

350 000 €

  • Комнат 4
  • Состояние Нуждается в ремонте
  • Площадь 125.7
  • Этажей в доме 2
  • Материал дома Кирпич
Liivaluite tn 2, Tallinn
Lisainfo: kõrvalhoone, garaaž, elekter, kaev, tööstusvool , pakettaknad, laminaatparkett, sahver, kelder, rõdu võimalus teisel korrusel, mööbli võimalus, parkimine tasuta, kinnine hoov, tupiktänav, läheduses valgustatud terviserajad, logistiliselt hea asukoht, hea transpordiühendus

Köök: puupliit sooja müüriga, köögimööbel, külmkapp, gaasipliit üleval /all elektripliit küpsetusahjuga, kubu
Sanruum: nostalgiline saun, wc ja vannituba eraldi, tsentraalne vesi ja kanalisatsioon
Küte ja ventilatsioon: gaasiküte, puupliit
Side ja turvalisus: Internet, Telia valguskaabel, naabrivalve, aiaga ümbritsetud
Ümbrus: mets ja Ülemiste järv lähedal,teed heas seisukorras, naabrid ümberringi, ümbruses eramud

MAJA/KINNISTU/PARKIMINE
Kahekorruseline keldriga põhielamu on ehitatud aastal 1957.Juurde hiljem ehitatud majale sauna osa eraldi sissepääsuga. Olemas on kõrvalhooned – puukuur ( alla 20m2) ja garaaž ( 25 m2).
Maja paikneb aiaga piiratud kinnistul.Elamumaa pindala on 1124m2. Väravat saab lukustada. Parkimine maja hoovis või Liivaluite tänava pool aia ääres. Kinnistul kasvavad viljakandavad õunapuud, põõsad ja männipuud.Sissepääs kinnistule Liivaluite tänava poolt. Kinnistu kõrghaljastusega osaliselt.

TEHNILISED ANDMED/PLANEERING
Madalvundament on garaažil ja majal. Kande - ja jäigastavate konstruktsioonid kaetud puiduga. Välisseinad tellisest , väikeplokist, vahelagede kandev osa puidust. Majal katus kaetud eterniidiga ja garaažil rullmaterjaliga.
0-KORRUS
-kelder
I-KORRUS
-elutuba, magamistuba,köök, esik, wc, sahver, vaheruum (majapidamisruum)
- saun, puhkeruum - eraldi sissepääsuga õuest
II-KORRUS
-2 magamistuba, ühest magamistoast võimalus välja ehitada rõdu
-väike trepihall, väike pööning-kapp.

KÜTE ,KOMMUNIKATSIOONID,VENTILATSIOON
Kinnistul on tsentraalne vesi ja kanalisatsioon ja oma kaev pumbaga, elekter majas 24A ja garaažis 25 A. Hetkel on majas gaasiküte ( gaasiandur reguleerib automaatselt temperatuuri), mida saab ka ümber ühendada pelletikütteks.Puupliit soojamüüriga, duširuumis elektripõrandaküte. Loomulik ventilatsioon. Soe vesi saadakse elektriboileriga. Elektritarbimise kulu alates 2021.aastast kuni siiani vahemikus 70- 100 eurot. Gaasitrass jookseb kinnistu keskelt. Hoonesse on veetud Telia valguskaabel.

SISEVIIMISTLUS
Aknad vahetatud 2. korrusel 1, 5 aastat tagasi, ( 3x tihendiga) 1. korrusel varem, kui 1,5 aastat tagasi ( 2x tihendiga). Eluruumide põrandaid katab laminaatparkett, linoleum, vineerpõrand ,lagesid katab pvc - laeplaadid.Seinad tapeeditud. Vannituba plaaditud. Trepp täispuidust.

ASUKOHT JA ÜMBRUS
Asukoht Järve Selveri lähedal.Kinnistu asub tupiktänava alguses. Naabrid toredad ja kogu infrastruktuur on käeulatuses. Kohe maja juures Viljandi mnt pool asub bussipeatus ( 25,116,116A,116B) ja läheduses rongijaam. Lähedal erinevad koolid ja lasteaiad,Ülemiste järv, terviserajad, kergliiklustee

Kui nüüd sind see maja kõnetas, võta aga ühendust ja lähme seda koos vaatama!
Võta ühendust !

Номер объявления: 11509129

48
Добавлено: 09.08.2022 09:20
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее