Эстония

Harju maakond, Tallinn, Nõmme linnaosa, Nurme 18

185 000 €

  • Комнат 2
  • Состояние Новостройка
  • Площадь 60.8
  • Этаж 1
  • Этажей в доме 3
Nurme 18, Tallinn
PLANEERING
Korter on eraldi sissekäiguga maja tagaküljelt. Trepi esist ala saab kasutada privaatse grillimisnurgana.
Aknad jäävad hommiku- ja päevapäikese suunda.
Korterisse sisenedes väikesest esikust paremale jääb WC, edasi pääseme kööki ja selle kaudu elutuppa suurusega 27,3m2. Elutoa nurgast saame sisetrepi kaudu keldrikorrusele. Alumisel korrusel on avar puhkeruum 19,5m2, dushinurk ja elektrikerisega leiliruum.

SISEVIIMISTLUS
Korteri siseseinad on kaetud Gyproc plaadiga ja värvitud. Põrandad on taastatud laudpõrandad. Elektrijuhtmestik ja torustik on vahetatud. Elektrivõimsust 20A. Santehnika on vahetatud. Korteri eluruumi laekõrgus on 3,20m. Kõrged pakettaknad teevad korteri valgusrikkaks. Keldrikorrus on samuti täiskõrgusega ja akendega. Laekõrgus 2,40m ja 60 cm paksused paekiviseinad

KÖÖK
Köök on osaliselt möbleeritud, sisaldades samas kou olulise tehnika- elektripliit, külmkapp, nõudepesumasin.

KÜTE
Korteri põhiliseks kütteallikaks on elutoas asuv hästi soojaandev, renoveeritud, keraamiliste pottidega ahi. Atmosfääri lisamiseks on paigaldatud klaasist ahjuuks. Keldrikorrusel on elektriline põrandaküte. Soe vesi on sisetrepi alla paialdatud 300L elektriboileriga.

KULUD
Igakuised püsikulud on ca 60.-eur, lisandub tasu elektrienergia ja vee eest.

KORTERMAJA
Kortermaja on põhjalikult renoveeritud. Paigaldatud uus katusekate koos vihmaveesüsteemidega, püstpalk sein on soojustatud ja üle krohvitud, vundament on samuti soojustatud. Kinnistu on tüüpiline Nõmme männimetsaalune. Aiaga piiratud ning puldiga avatavad autoväravad. Väikelastele on rajatud oma mängunurk liivakasti ja muude atraktsioonidega. Kinnistu servas on uued panipaigad kõikidele korteritele. Ühe panipaia suurus ca 8m2.
Majarahvale jatkub piisavalt parkimisruumi hoovialal.

ASUKOHT
Asukoht on väga vaikne, jäädes sisekvartalisse ühesuunalise tänava äärde. Lähim bussipeatus ca 600m ja samas ka lähim kauplus Valdeku kauplus. Lähim rongijaam Nõmme keskuses.

Номер объявления: 12695274

64 (+1 сегодня)
Добавлено: 04.04.2024 19:13
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее