Эстония

Harju maakond, Tallinn, Nõmme linnaosa, Pärnu mnt 245

1 772 000 €

  • Комнат 5
  • Площадь 350.0
  • Этажей в доме 3
  • Материал дома Кирпич
Pärnu mnt 245, Tallinn
Müüa väga eriline majaosa Nõmmel, mille ehitusel on kasutatud vaid kõige kvaliteetsemaid ja looduslikumaid materjale. Müügihinna sisse kuulub piltidel näha olev antiikmööbel (välja arvatud maalid jm isiklikud asjad ja mõned üksikud mööbliesemed, kõik komplektid säilivad).

PLANEERING JA VIIMISTLUS
Tervet majaosa läbib tammepuidust astmete ja käsipuuga käsitööna sepistatud trepp. Kõik maja uksed on valmistatud eritellimusel ning täispuidust. Välisuks on eritellimus Kanada tamm. 3. korruse trepihallis on kunstnik Kai Kaljo poolt valmistatud imekaunis vitraaž (u 30 m2)

1. korrus:
Esimesel korrusel asub garderoob, basseiniruum sauna ja dušiga, tualett, garaaž, tehniline ruum ja trepialune panipaik.
Põrand on graniitplaatidest, basseiniruumi põrand on kohalikust paekivist. Seinad on ka osaliselt kaetud paekiviplaadiga ning üks sein on maalitud kunstnik Kai Kaljo poolt. Basseini kaunistab Tauno Kangro pronkskuju. Basseiniruumis on dušinurk ja soome saun, mis on põnevalt ehitatud nagu väike majake suurde majja. Kamin on valmistatud Prantsusmaal ja on marmorist. Tualeti plaadid on rohelisest marmorist ja santehnika on firmalt Heritage (kullatud segistid ja muud metallosad).

2. korrus:
Teisel korrusel asub hall, terrass, söögituba, köök ja rõdu. Põrandaid katab Rootsis valmistatud tammeparkett.
Hallis on Prantsuse kamin. Mööbel on Vene Ampiir ja Biedermeier mahagon, 19 sajandi algusest. Mööbel on restaureeritud ja väga heas korras. Lage kaunistab suur ja uhke antiikne, kullatud pronksist ja kristallripatsitega, lühter samast ajastust. Hallist pääseb suurele terrassile, mis avaneb Pärnu mnt poole.
Söögitoas on tammepuust vene modern söögitoamööbel u aastast 1900.
Köögimööbel on valmistatud eritellimusel ja on tammepuust. Põrand on kohalikest paekiviplaatidest. Aknalauad ja tööpind on valmistatud 3 cm tumerohelisest graniidist. Tehnikast on külmkapp, sügavkülm, mikrolaineahi, küpsetusahi, pliit, nõudepesumasin, pesumasin, väljatõmmatav triikimislaud. Enamuses firmalt AEG. Köögist pääseb rõdule, mis on sisustatud mõnusaks puhkenurgaks ja avaneb maja taha.

3. korrus:
Kolmandal korrusel asub 3 magamistuba ja 2 vannituba. Tubade põrandaid katab Rootsis valmistatud tammeparkett. Vannitoad on kõik eritellimusel suurtest marmorplaatidest. Santehnika on firmalt Heritage. Suure magamistoa elevandiluu värvi mööbel on rikkaliku kullatud pronksiga ja portselanminiatuuridega kaunistatud klassitsistlikus stiilis. Ostetud Pariisi Maailma näituselt, valmistatud aastal 1900. Sammuti on selles magamistoas Prantsuse kamin. Teine magamistuba on uhke vene Ampiir karjala kasest aastatest 1800 -1 810. Kolmanda magamistoa mööbel on valmistatud Saksamaal aastal ca 1920 – 30 ja materjaliks on linnusilm (kasepuu) ning seest kaetud mahagoniga.

Kolmanda korruse laes on väljatõmmatav trepp, mis viib pööningule.

EHITUSLIK INFO
Seinad on kaherealistest silikaattellistest ning neid katavad pressitud terassiid kiviplaadid. Katus profiilplekk. Aknad on 3 x pakett, välimine kiht on alumiiniumprofiil ja seest puit. Maja esimese korruse aknad on turvalisuse kaalutlustel kaetud turvakilega.

TEHNILISED LAHENDUSED JA KOMMUNIKATSIOONID
Vesi tuleb oma puurkaevust, u 100 m sügavuselt. Kanalisatsioon on lokaalne. Küttelahendusena on
elektripõrandaküte ka kaminad. Katusele on paigaldatud päikesepaneelid, mis toodavad elektrit ja nende võimsus on u 9700 KW aastas olenevalt ilmastikust. Majas on signalisatsioon, mida on võimalik korruste kaupa valve alla panna. Väga mugava lahendusena olemas ka tsentraaltolmuimeja.

KINNISTU
Maja ümbritseb suure iluaia ja põlispuudega reljeefne kinnistu. Kõik on väga hoolitsetud ning rajatud on kaunis tervik. 2018. aastal Eesti aedade konkursil sai aed eripreemia. Aias on olemas ka privaatne katusealusega grillinurk. Krunti piirab aed on paekiviblokkidest valmistatud 2-meetrine aed ning väravad on sepistatud rauast. Maja ees on suur unikivist autode parkimisala.

Номер объявления: 12159469

416 (+4 сегодня)
Добавлено: 19.06.2023 18:45
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее