Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Harju maakond, Tallinn, Nõmme linnaosa, Ränduri 42

119 000 €

  • Комнат 2
  • Состояние Новостройка
  • Площадь 39.2
  • Этаж 2
  • Этажей в доме 3
  • Материал дома Кирпич
Ränduri 42, Tallinn
Müügile on tulnud hubane 2-toaline kodu Nõmme roheluses, Pääsküla asumis.

KORTER
Pakutav kodu asub kolmekorruselise maja teisel korrusel, ning paikneb maja keskmises osas. Korteri koosseisu kuuluvad elutuba, magamistuba, köök ja vannituba. Korteris on puitpõrand ja seinad viimistletud heledates toonides. Korter müüakse osaliselt möbleerituna või kokkuleppel ka ilma mööblita. Korteri aknad asetsevad tänava poole ent sellgi poolest avaneb roheline vaade ja liiklusmüra ei ole suur.
Korteri juurde kuulub ka keldriboks (4,2m2).

KOMMUNAALKULUD
Korteris on keskküte ning radiaatorid on varustatud kütteregulaatoritega, mis võimaldavad soovi kohaselt temperatuuri reguleerida.
Kommunaalkulud talvel on olnud ca 184€ ja suvel 77€. Lisanduvad elektrikulud vastavalt tarbimisele.

MAJA
Ränduri 42 korterelamu on ehitatud 1966-dal aastal ning majas on kokku 24 korterit.
Majas on tegus ühistu. Olemas remondifond. Majas on koridorid remonditud, katus ja vihmaveetorud vahetatud (2009.a.). Vee- kütte ja kanalisatsioonitorud on vahetatud 2011. a. Maja renoveerimise eelprojekt on olemas ning on plaan sellega edasi minna, et hoone energiaefektiivsust oluliselt tõsta.
Parkimine maja ees tänaval ja maja taga tasuta.

ASUKOHT JA ÜMBRUS
Logistiliselt väga hea asukoht. Kiire bussi- ja rongiühendus kesklinnaga. Pääsküla raudteejaam asub 3 minutilise jalutuskäigu kaugusel (Balti jaama sõidab rongiga 18 min). Vahetus läheduses on ka bussipeatused (14, 18). Spordisõprade rõõmuks on lähedal Nõmme ujula, 24/7 Fitness ning Pääsküla/Harku tervise- ja matkarajad.
Mõne minuti kaugusel asuvad Pääsküla kool, Männimudila ja Rabarübliku lasteaiad, Pääsküla Noortemaja (sise skateparkiga) ning Nõmme Huvikool.
Lähedal asuvad kauplused (Selver, Rimi, Maxima) ning rongiga saab mugavalt ka Nõmme turule.

Pakutava koduga tutvumiseks ja lisainformatsiooni saamiseks palun võtke ühendust Kristinega, telefonil: 5348 2268 või e-mail kristine@plus.ee või https://plus.ee/agent/kristine

Номер объявления: 12252703

559
Добавлено: 09.08.2023 18:17
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее