Эстония

Harju maakond, Tallinn, Nõmme linnaosa, Vabaduse pst 139

150 000 €

  • Комнат 2
  • Состояние Новостройка
  • Площадь 51.2
  • Этаж 1
  • Этажей в доме 2
  • Материал дома Кирпич
Vabaduse pst 139, Tallinn
Müüa 2-toaline hubane kodu Nõmmel, Vabaduse pst ja Sulevi tänava nurgal.

KORTER
Müüa avar, läbi maja planeeringuga, väikese kortermaja I korruse kodu Nõmme mändide all.
Pakutav kodu on heas korras ja ei vaja lisainvesteeringuid.

Korter on renoveeritud aastal 2005. Korteris on vahetatud ka kõik kommunikatsioonid, uuendatud kogu korteri siseviimistlus. Põrandale on jäetud siiski algne tammepuidust kalasabaparkett, mis on kahtlemata üks populaarsemaid mustreid juba aastakümneid.
Pakutava kodu kütmiseks on erinevad võimalused: olemas on õhkküttekamin, puupliit soojamüüriga ning seintele on paigaldatud infrapuna küttepaneelid. Puupliit sai paar aastat tagasi ka täielikult uuendatud seega kõik vajalik korras ja töötab. Aknaga vannitoas on lisaks sundventilatsioonile ka elektripõrandaküte.
Lisaks kuulub korteri juurde soklikorrusel asuv panipaik, mis on ca 30 m2 ja kuhu võib rajada nt sauna või töökoja ruumid. Korteri juurde kuulub ka kindel parkimiskoht hoovis, akna all.

KOMMUNAALKULUD
Kommunaalkuludest tuleb tasuda igakuiselt reservfondi 35€ . Lisaks kuuluvad tasumisele arved elektreienergia eest (maikuus oli arve 55€ ja oktoobrikuus 141€), tarbitud vee ja ka jäätmeveo eest.

MAJA
Müüdav kodu asub 4 korteriga majas.
2011. aastal on vahetatud katus, tehtud uued korstnapitsid ja soojustatud lagi. Kortermaja asub kinnistul, kus oma roheline sisehoov, lastele liivakast.
Kogutud reservfondi eest on planeeritud korda teha maja fassaad.

ASUKOHT JA ÜMBRUS
Nõmme on kõrgelt hinnatud piirkond, kus on säilinud looduslähedus ja privaatsus. Maja asub logistiliselt heas asukohas. Mugava ja kiire transpordiühenduse tagavad lähedal asuvad bussipeatus (90m) ja Hiiu rongijaam (1,5 km). Vahetus läheduses asuvad kauplus Maxima (250 m), Nõmme Gümnaasium (1 km), Lasteaed Nõmmekannikese suur maja paari minutilise jalutuskäigu kaugusel ning umbes 5-minutlise jalutuskäigu kaugusel, Ilmarise tänaval, asub sama lasteia väike maja. Läheduses on veel Pääsküla raba matkarada (ca 1 km), loomakliinik (300 m), Järve Keskus (3,9 km), Glehni loss (2,7 km), Nõmme turg (2,5 km).

Pakutava koduga tutvumiseks võta minuga ühendust!

Номер объявления: 12712714

92 (+7 сегодня)
Добавлено: 13.04.2024 18:05
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее