Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Harju maakond, Tallinn, Pirita linnaosa, Padriku tee 4/2

210 000 €

  • Комнат 3
  • Состояние Новостройка
  • Площадь 90.1
  • Этаж 3
  • Этажей в доме 4
  • Материал дома Панель
Padriku tee 4/2, Tallinn
KORTERI KOOSSEIS
Korteriomandi üldpind 90,1m2 sisaldab: korteri köetav pind 72,1m2, rõdu 15,6m2 ja samuti panipaik esimesel korrusel 2,1m2.

PLANEERING
Korterisse sisenedes oleme pikliku kujuga esikus. Vasakut kätt jäävad kaks eraldiasetsevat magamistuba ja ruumikas sisseehitatud garderoobikapp. Paremat kätt jääb suur vannituba koos WC-ga ja otse asub avatud köögiga elutuba. Maja tagumisele küljele jääb suur päevapäikese poolne rõdu, kuhu pääseb kõikidest tubadest. Korter on nurgapealne- kõik toad on vaikse sisehoovi poole ning köögi aknad avanevad maja otsale.

SISEVIIMISTLUS
Korteri põrandaid katab naturaalne parkett. Seinad on valdavalt värvitud, osa seinu katab disaintapeet. Vannituba on plaaditud ja põrandaküttega. Suured aknad teevad korteri valgusküllaseks. Magamistubades on sisseehitatud lükandustega garderoobikapid.

KÖÖK
Köök on sisustatud kogu vajamineva mööbli ja tehnikaga. Külmkapp, nõudepesumasin, keraamiline pliit, ahi ja õhupuhasti. Köögi ja elutoa vahele jääb suur söögilaud.

KULUD
Kommunaalkulud talvisel kütteperioodil on ca 260.-eur ja suvisel ajal ca 150.-eur. See sisaldab ka tasu elektri eest.

KORTERMAJA
Maja kuulub ühtsesse samal ajal ehitatud uute majade gruppi Pirita männimetsa all. Hooviala on tõkkepuudega suletud, säilitatud on palju roheala ja kõrghaljastust. Maja on hästi hallatud- trepikojad on suletud, koristatud ja teed puhtad.

ASUKOHT
Lühim lasteaed on kohalik Padriku lasteaed. Lähimad koolid asuvad Pirital ja Meriväljal- seal ka lähim kaubandusvõrk. Pirita rand ca 1km kaugusel.

Tulge vaatama oma uut kodu!

Номер объявления: 12695130

84
Добавлено: 04.04.2024 18:53
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее