Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Harju maakond, Tallinn, Pirita linnaosa, Põdrakanepi tee 15

670 000 €

  • Комнат 5
  • Площадь 208.9
  • Этажей в доме 2
  • Материал дома Кирпич
Põdrakanepi tee 15, Tallinn
Müüa kvaliteetselt ehitatud eramu privaatses ja rohelusse uppuvas Pirita piirkonnas, Tallinna Teletorni ja Botaanikaaia läheduses. Majal on olemas nii ehitus- kui kasutusluba.

Majale on tehtud hindamisakt väärtusega 750 000!

MAJA
Maja on ehitatud 2011. aastal. Seinad on laotud FIBO kergplokist, vahelaed moneeritavast raudbetoonist. Fassaad soojustatud penoplastiga 150 mm ja viimistletud dekoratiivse tellisega. Katusekatteks on kivi.
Maja on hästi läbi mõeldud ja mugava planeeringuga. Sisekujunduses on järgitud klassikalist ja ajatut joont. Esimesel korrusel asuvad avar esik, suurte maast laeni akendega elutuba, avatud köök ja üks eraldi tuba, mida saab kasutada nii kabineti kui ka magamistoana. Elutoas paikneb naturaalsest kivist laotud soojust salvestav ahi. Köögist pääseb väliterrassile. Terrassile pääseb ka esimesel korrusel asuvast saunakompleksist ja selle juurde kuuluvast puhkeruumist. Teisel korrusel paiknevad hall, kolm magamistuba, rõdu, vannituba ja eraldi mahukas walk-in garderoob.

SISEVIIMISTLUS
Esimese korruse köögi, esiku ja sauna põrandad on kaetud keraamilise plaadiga, tubades on naturaalne parkett ja santehnilised ruumid on plaaditud. Nii esimese kui ka teise korruse seinte ja lagede viimistluses võib näha elegantset dekoori, mis oli teostatud naturaalsest kipsist. Laiad aknalauad on naturaalsest kivist. Trepiastmed ja piirded on tehtud massiivsest saarepuust.
Köögimööbli uksed on valmistatud tammepuidust, tööpind naturaalne kivi. Kvaliteetne integreeritud tehnika on firmadelt AEG ja BOCH (induktsioon pliidiplaat, ahi, nõudepesumasin, külmkapp, õhupuhasti).
Mööbel ja aknakatted on valmistatud eritellimusel.
Maja müüakse kogu sisustusega.

KÜTE
Majas on ökonoomne gaasiküte mida on kombineeritud õhk-vesi soojuspumbaga. Gaasikatel ja veeboiler (maht 150 l) on firmalt VIESMANN. Soojustagastusega sundventilatsioon võimaldab temperatuuri reguleerida vastavalt isiklikele eelistustele. Majas on vesipõrandaküte, vaid magamistubadesse on paigaldatud radiaatorid. Suur ahi annab mõnusa soojust elutoas ja tõmbab maja ülesse. Saunas on puukeris.

KULUD
Talvel keskmiselt: gaas 200-300 eurot, elekter 55 eurot kuus.
Suvel: gaas 50 eurot, elekter 40 eurot kuus.

KRUNT
Rikkaliku kõrghaljastusega krunt on hästi hooldatud ning haljastatud, muru niidab robotniiduk. Kinnistu piiril kasvavad elupuud ja kinnistul igihaljad männipuud. Rajatud on mitmefunktsionaalne laste mänguväljak. Kinnistule pääseb läbi lukustatud jalgvärava ja kaugjuhitava puldiga avatava autovärava.

ABIHOONED
Krundi metsapoolses servas paiknev eraldi hubane suveköögi-maja, kus on olemas puhketsoon, grill- ja malmahi ning infrapunasoojendi, mida saab kasutada külmemal ajal. Olemas on kuur aiainventari hoidmiseks.

ÜMBRUSKOND
Maja asukoha üks eeliseid on hinnatud ja ajas vaid väärtust koguv rahulik ning vaikne rajoon mis asub metsakaitsealas. Lähedusse jäävad Botaanikaaed, Teletorn ja kergliiklusteed nii jala kui ka jalgrattaga liiklemiseks. Majast 4 km kaugusel asub Pirita rand.
Läheduses kõik eluks vajalik, samuti toimib laitmatult ütranspordiühendus Tallinnaga.

Olete oodatud tutvuma!

Номер объявления: 11982215

143
Добавлено: 22.03.2023 18:15
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее