Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Harju maakond, Tallinn, Põhja-Tallinna linnaosa, Ädala 1

3 369.80 € в месяц

  • Состояние Новостройка
  • Площадь 203.0
  • Этаж 2
Ädala 1, Tallinn
Üürile anda 203 m2 mahuga äripind, mis sobib meditsiiniga seotud ettevõttele.
Tegemist on täiesti uue Tervisemaja kuue korrulise hoone teise korruse suurema poolega, mille eeldatav valmimisaeg jääb 2024 aasta esimesse kvartalisse.

Hind sisaldab ruumide planeeringu välja ehitust vastavalt kliendi vajadustele. Vee ja kanalisatsiooni võimalus tuuakse välja vajadusel kõikidesse ruumidesse. Projekteerime kliendile sobilikud ruumid vastavuses Terviseameti nõuetega.

Pelgulinna Tervisemaja projekteeritakse ja ehitatakse meditsiiniettevõtete vajadustest lähtudes. Seetõttu pööratakse erilist tähelepanu nii hoone tehnosüsteemidele kui siseviimistluse materjalivalikule.

Tervisemaja arendatakse Põhja-Tallinna väljakujunenud meditsiinikeskusesse ning hakkab endas ühendama erinevaid meditsiiniteenuste ja -toodete pakkujaid.

Nii luuakse keskkond, kus tekib sünergia nii erinevate hoones tegutsevate meedikute ja ettevõtete vahel, kui ka mugav keskkond nende klientuurile.

Uue Pelgulinna Tervisemaja potentsiaalses teeninduspiirkonnas, milleks on Põhja-Tallinn, Kristiine, Kesklinn elab täna ca 158 000 elanikku.

Pelgulinna Tervisemaja kerkib vahetult Sõle tn äärde pakkudes nii head nähtavust selles tegutsevatele ettevõtetele ning suurepärast ligipääsu klientidele.
Ühistranspordipeatus on vahetult maja ees.
Parkimisvõimalus töötavale personalile on osaliselt hoone all ning hoovis. Avarad parkimisvõimalused on ka ümbritsevates parklates.

Üürihinnale lisandub käibemaks ning kõrvalkulud.

Kui tekib huvi ja vajate täiendavat infot, võtke palun ühendust!

Номер объявления: 10974883

451
Добавлено: 01.12.2021 09:09
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее