Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Harju maakond, Tallinn, Põhja-Tallinna linnaosa, Jahu 1

1 300 € в месяц

  • Комнат 4
  • Состояние Новостройка
  • Площадь 70.0
  • Этаж 4
  • Этажей в доме 5
  • Материал дома Кирпич
Jahu 1, Tallinn
Üürile anda stiilne ja valgusküllane, erilahendusega läbi kahe korruse katusekorter Kalarannas!

KORTER
Stiilselt kujundatud korteri esimesel korrusel on hubane elutuba köök. Köögis on köögimööbel koos vajamineva tehnikaga: nõudepesumasin, integreeritud pliit-ahi, cargo-süsteemidega köögikapid.
Maast laeni aknaorv loob mõnusa linnamelu, vaikset omaette olemist pakub elutoas olev kamin.
Korteri teisel korrusel asuvad 2 magamistuba ja avatud tuba. Läbi maja, kahepoolsete katuseakenedega suuremas magamistoas on erilahendusega kapi-ja riiulitesüsteem. Ühelt poolt vaade vanalinna kaunitele tornidele ja sisehoovile, teiselt poolt vaade merele, seega hommikused ärkamised on koos vaatega saabuvatele imelistele kruiisilaevadele. Teises magamistoas ehk lastetoas on walk-in garderoob-panipaik.
Valgusküllases 3 katuseaknaga lahtises toas on väike töönurk, samas saab selle kujundada mõnusaks lugemise- või puhkealaks.
Korteri pärliks on aknaga, avar must-valges stiilis vannituba/wc (mullivann ja eraldi dushinurk). Olemas on ka pesumasin.

Korteri juurde kuulub üks parkimiskoht maja all asuvas soojas garaažis.

MAJA
Jahu 1 maja on ehitatud 2000 aastal. Majas on tsentraalne keskküte. Aiaga piirnev majade kompleks moodustab omaette linnaku ning väikelastega peredele pakub rõõmu mänguväljak.

ASUKOHT
Jahu 1 maja asub elamurajooni sisehoovi hubases ja vaikses piirkonnas. Läheduses asub värskelt avatud Kalaranna promenaad, paljud restoranid ja kohvikud. Jalutuskäigu kaugusel asub Vanalinn ja kesklinn, samuti lasteaiad ja koolid. Lähim toidupood asub vaid 550 m kaugusel. Väga hea transpordiühendus kesklinnaga.

Üüritingimused: Lepingu sõlmimisel tuleb tasuda 1300 eurot (1 kuu üür ettemaksuna), 1300 eurot tagatisraha ja 1000 eurot kinnisvarabüroo vahendustasuna.

Kui Sul tekkis huvi selle stiilse ja avara korteri vastu, siis võta minuga julgesti ühendust ning läheme koos vaatama!

Номер объявления: 11635818

57
Добавлено: 04.10.2022 18:11
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее