Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Harju maakond, Tallinn, Põhja-Tallinna linnaosa, Jahu 8

205 000 €

  • Комнат 2
  • Площадь 36.3
  • Этаж 4
  • Этажей в доме 4
  • Материал дома Кирпич
Jahu 8, Tallinn
Müüa 2-toaline kodu Kalamajas, Jahu tn. 8 majas. Mõnusalt ümberplaneeritud kodu oli algselt 1-toaline, aga kuna oli võimalik eraldiseisvast köögist ehitada magamistuba, siis saime väikese magamistoa ja suure avatud köögiga elutoa. Dokumentatsioon on hetkel tegemisel.

Pakutav kodu asub kivimaja IV korrusel ja on ühele poole maja planeeringuga, kus mõlemast aknast paistab vanalinna siluett ning kirikute tornid. Pakutav kodu sai ümber planeeritud ja ehitatud ca 15 a tagasi. Täna vajaks ta kerget värskenduskuuri. Vaikses ja rahulikus rajoonis asuv korter on hetkel üürilepinguga kaetud. Üürnikuga on kokku lepitud, et ta võiks korteri üle anda selle aasta septembri lõpust (või võimalusel ka varem). Lisaks kuulub korteri juurde panipaik hoone sokli korrusel.

Jahu 8 kortermaja on seest ja väljast täielikult läbinud uuenduskuuri. Tehtud on: hoone soojustamine, fassaaditööd, akende vahetus, välisuste vahetus, soojustagatusega ventilatsioonisüsteemi väljaehitus, kanalisatsioonisüsteemi rekonstrueerimine ja uue liitumispunkti rajamine, elamu küttesüsteemi reguleerimine ja häälestamine, trepikodade remont, päikesepaneelidega elektrienergia tootmise lahendus. Tänu sellele on laenukoormus majas suhteliselt suur, aga maja näeb nii seest kui väljast välja suurepärane. Korteri kommunaalkulud on jäänud suurusjärku 210 EUR eelmise aasta detsembris (millest 54.45 EUR laenu tagasimakse + 20.11 remondifond) ja 146.85 EUR selle aasta juunis (millest 54.45 EUR laenu tagasimakse + 20.11 remondifond). Lisaks elektrikulu, mis oli vastavalt 6.53 ja 12.22 EUR.

Parkimine on maja elanikele maja ümbruses tasuta. Lähedal asuvad erinevad söögikohad, ühistranspordipeatused jm eluks vajalikud asutused / organisatsioonid.

Pakutava koduga tutvumiseks ja lisainformatsiooni saamiseks palun võtke minuga ühendust!

Номер объявления: 11510383

37
Добавлено: 09.08.2022 18:19
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее