Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Harju maakond, Tallinn, Põhja-Tallinna linnaosa, Kopli 58

355 000 €

  • Комнат 4
  • Состояние Реновировано
  • Площадь 90.4
  • Этаж 4
  • Этажей в доме 4
  • Материал дома Кирпич
Kopli 58, Tallinn
4-TOALINE SAUNAGA PEREKORTER KALAMAJAS.

Korter paikneb eestiaegses 1936.a. Alfred Rudolf Kehva poolt projekteeritud kivimajale 2007.a. pealeehitatud katusekorrusel. Planeeringult on korter kahte suunda - köögi ja ühe magamistoa aknad hoovi poole, 2 magamistuba suunaga Kungla tänavale. Akendest avarad vaated Vanalinna tornidele. Elutoale lisab avarust ja valgust kõrge laekolmnurk ja ümmargused laeaknad. Korteri algupärane ruumilahendus oli planeeritud 3-toalisena, kuid ühe lisatoa vajaduse tõttu muudeti üks suurem tuba kaheks eraldi sissepääsuga lastetoaks.

KORTER:
Korteri siseviimistlus on heas seisukorras, viimane värskendusremont tehtud 2015.a. Põrandaid katab naturaalne tamme laudparkett, seinad on värvkattel ja uue viimistluse soov hõlpsasti teostatav enda maitse järgi. San ruum plaaditud, leiliruum elektrikerisega. Puit-alumiinium aknad, valged tahveluksed. Valge tamme viimistlusega kohtkindel saarega köögimööbel pärineb Idemast. Piki esiku seina on paigaldatud garderoobikapid.

KÜTE:
Elamus on oma lokaalne keskküttesüsteem (hiljuti uuendatud kütte- ja sooja vee agregaadid), korteris vesi-radiaatorküte, sanitaarruumi paigaldatud elektripõrandaküte. Igakuised küttearved on mõistlikud ja korteri soojapidavus väga hea.

KORTERMAJA:
Kortermajas teostatud renoveerimistööd on tänaseks laenuvabad. Elamu renoveeriti tervikuna 2007.a. Korteriühistu toimib, jooksvaid töid tehakse vastavalt vajadusele.

LISAVÄÄRTUSED:
Korteri kasutada on eraldi panipaik keldrikorrusel, majaelanike ühises kasutuses on jalgrattaruum. Suletud hooviala on pisike, kuid piisav õhtugrilli tegemiseks. Parkimine on võimalik elamu ees tänaval, tasuta.

Kinnistusregistri järgne korteri suletud netopind on 94,1 m2, millest korter ise on 90,4 m2 ja panipaik 3,7 m2.

Kui pakkumine tundub huvitav, on tekkinud küsimusi või soov tulla oma silmaga vaatama, siis võta julgelt ühendust.

Номер объявления: 11509084

23
Добавлено: 09.08.2022 09:09
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее