Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Harju maakond, Tallinn, Põhja-Tallinna linnaosa, Vana Kalamaja 41

500 € в месяц

  • Комнат 1
  • Состояние Новостройка
  • Площадь 28.7
  • Этаж 1
  • Этажей в доме 4
  • Материал дома Кирпич
Vana Kalamaja 41, Tallinn
Korter on vaba alates septembrist 2022!

Üürile anda 1 toaline rõduga korter aadressil Vana-Kalamaja 41, Tallinn. Korter asub maja esimesel korrusel ja aknad ning rõdu uks on suunaga Vana-Kalamaja tänava poole.

Asumi üheks esindustänavaks kavandatud Vana-Kalamaja tänavale on arhitektid Martin Aunin ja Marti Kahu projekteerinud kortermajad, mis sulanduvad miljööväärtuslikku ümbruskonda ning loovad tänu kinnisele sisehoovile privaatse ja tervikliku elukeskkonna.

Korteri toa seinad on värvitud poolmatt värviga. Lagi on valget värvi ja põrandat katab tamme laudparkett. Aknaraamid on valgeks peitsitud puidust. Duširuumi seinad ja põrand on plaaditud. Valamu ja WC pott Gustavsbergilt. Segistid Hansgrohe. Dušinurka on paigaldatud klaassein. Duširuumis on ka LG pesumasin (6 kg). Kööginurgas Electrolux tehnika (keraamiline pliit, külmik, nõudepesumasin) ja LG mikrolaineahi.

Korteri kommunaalkulud on väga madalad. Suvisel ajal 50-60€ ja talvel u. 125€. Interneti ja TV ühendust pakub Telia. Külalised saavad enda tulekust märku anda fonoluku kaudu. Elamut haldab haldusfirma.

Maja sisehoovis on mänguväljak noorematele elanikele.
Ümbruses ajaloolised elamud, lisaks mere lähedus ja rohelus. Väga hea asukoht kesklinna kõrval. Lähedal paiknevad Lennusadam, Kalasadam, Rimi toidupood, pagarikoda, söögikohad ja muud teenindusasutused.

Eelistatud on pikemaajaline üürnik ilma koduloomadeta. Korteri üürimiseks tuleb tasuda esimese kuu üür 500€, tagatisraha 500€ ja vahendus/lepingutasu 500€. Korter on vaba alates septembrist 2022 ja peale üürilepingu sõlmimist on võimalik kohe sisse kolida.

Kui soovid korteriga tutvuma tulla, siis võta ühendust ja lepime sobiva päeva ning kellaaja kokku. Lisainfo saamiseks võta julgesti ühendust.

Viljo Pettinen
Kutseline maakler / Kinnisvarakonsultant

Kinnisvaramaakleri reg.nr: KMR 58041
Kutsetunnistus: KKM 181149
Tel: +3725110939
e-post: viljo.pettinen@domus.ee

-------------------------------------------
Ready for rent starting from September 2022!

1-room apartment with a balcony is ready for rent at Vana-Kalamaja 41, Tallinn. The apartment is located on the first floor of the house and the windows and the balcony door face Vana-Kalamaja Street.

Architects Martin Aunin and Marti Kahu have designed apartment buildings on Vana-Kalamaja Street, which is planned as one of the representative streets of the settlement, which blend into the environmentally valuable surroundings and create a private and complete living environment thanks to the closed courtyard.

The walls of the apartment room are painted semi-matt. The ceiling is white and the floor is covered with oak parquet. The window frames are made of white stained wood. The walls and floor of the shower room are tiled. Sink and toilet bowl from Gustavsberg. Hansgrohe faucets. A glass wall is installed in the shower corner. There is also an LG washing machine (6 kg) in the shower room. The kitchenette features Electrolux appliances (ceramic hob, fridge, dishwasher) and an LG microwave.

The utility costs of the apartment are very low. In summer 50-60€ and in winter approx. 125€. Telia provides Internet and TV connection. Guests can signal their arrival via phono lock. The house is managed by a management company.

There is a playground for younger residents in the courtyard.

Surrounded by historic houses, in addition to the proximity to the sea and greenery. Very good location next to the city center. Nearby are Lennusadam, Kalasadam, Rimi grocery store, bakery, eateries and other service establishments.

A longer tenant without pets is preferred. To rent an apartment, the first month's rent is 500€, a deposit of 500€ and a brokerage / contract fee of 500€. The apartment is vacant starting from september 2022 and it is possible to move in immediately after concluding the lease agreement.

If you want to get acquainted with the apartment, contact us and we will agree on a suitable day and time. Feel free to contact us for more information.

Viljo Pettinen

Professional Broker / Real Estate Consultant
Real estate agent reg.nr: KMR 58041
Professional certificate: KKM 181149
Tel: +3725110939
e-mail: viljo.pettinen@domus.ee

------------------------------------------
Vapaa alkaen syyskuusta 2022!

1-huoneen asunto on vuokrattavana osoitteessa Vana-Kalamaja 41, Tallinna. Asunto sijaitsee talon ensimmäisessä kerroksessa ja ikkunat ja parvekkeen ovi osoittavat Vana-Kalamaja kadulle.

Arkkitehdit Martin Aunin ja Marti Kahu ovat suunnitelleet sen kerrostalon jonka tarkoitus on muodostaa yhdeksi asutuksen edustavista kaduista, jotka sulautuvat ympäristön kannalta arvokkaaseen ympäristöön ja luovat yksityisen ja täydellisen elinympäristön.

Asuntohuoneen seinät on maalattu. Katto on valkoinen ja lattia on peitetty tammeparketilla. Ikkunoiden kehykset ovat valkoista värjättyä puuta. Suihkuhuoneen seinät ja lattia on laatoitettu. Pesuallas ja wc-kulho valmistajalta Gustavsberg. Hansgrohen hanat. Suihkunurkkaan on asennettu lasiseinä. Suihkuhuoneessa on myös LG-pesukone (6 kg). Keittiönurkkauksessa on Electrolux-laitteet (keraaminen liesi, jääkaappi, astianpesukone) ja LG-mikroaaltouuni.

Asunnon kustannukset ovat aika alhaiset. Kesällä 50-60€ ja talvella noin 125€. Telia tarjoaa Internet- ja TV-yhteyden. Vieraat voivat ilmoittaa saapumisestaan fonolukolla.

Talon pihalla on leikkipaikka nuoremmille asukkaille.

Paikkaa ympäröivät historialliset talot, meren ja vihreyden läheisyyden lisäksi. Erittäin hyvä sijainti keskustan vieressä. Lähistöllä ovat Lennusadam, Kalasadam, Rimi-ruokakauppa, leipomo, ruokapaikat ja muut palvelulaitokset.

Etsitaan pidempiaikasta vuokralaista ilman lemmikkejä. Asunnon vuokraamiseksi ensimmäisen kuukauden vuokra on 500€, takuuraha 500€ ja välitys / sopimusmaksu 500€. Asunto on vuokrattava alkaen syyskuusta 2022 ja on mahdollista muuttaa sisään heti vuokrasopimuksen tekemisen jälkeen.

Jos haluat tutustua asuntoon, ota meihin yhteyttä ja tarkistetaan sopiva päivä ja aika. Ota rohkeasti yhteyttä jos tarvitset lisätietoja.

Viljo Pettinen
Kiinteistövälittäjä

Kiinteistönvälittäjä rek.nr: KMR 58041
Ammattitodistus: KKM 181149
Puh: +3725110939
Sähköposti: viljo.pettinen@domus.ee

Номер объявления: 11357527

653
Добавлено: 25.05.2022 09:12
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее