Эстония

Harju maakond, Tallinn, Põhja-Tallinna linnaosa, Vibu 2

269 000 €

  • Комнат 2
  • Состояние Новостройка
  • Площадь 50.5
  • Этаж 1
  • Этажей в доме 4
  • Материал дома Кирпич
Vibu 2, Tallinn
Lennusadama vahetus läheduses müüa suure terrassiga täielikult möbleeritud kahetoaline korter panipaiga ja parkimiskohaga maa-aluses parklas.

PLANEERING
Korteri koosseisu kuuluvad avar elutuba koos köögiga, magamistuba, vanniga vannituba-tualett, esik ning suur (26,3 m2) terrass. Köögis ka väike seinakapp/panipaik. Korter on täielikult ning kvaliteetselt sisustatud. Lisaks mööblile olemas nõudepesumasin, mikrolaineahju funktsiooniga ahi, külmkapp, pliit, kubu ja pesumasin. Esikus mahukas garderoobikapp, kuhu saab mugavalt paigutada üleriided ja muu vajaliku. Korteriga tuleb kaasa ka panipaik maja 0-korrusel.

VIIMISTLUS
Korteri siseviimistlus on uueväärne ning lahendatud heledates toonides, kõik seinad on värvitud.
Elutoa ja magamistubade põrandaid katab naturaalne parkett ning vannitoa ja esiku põrand on plaaditud. Vannituba on heledates toonides, viimistletud keraamilise plaadiga.

PARKIMINE
Üks parkimiskoht maa-aluses parklas. Samuti tasuta parkimine maja ees.

ÜLALPIDAMISKULUD / KÜTTESÜSTEEM
Korteris on kaugkütte baasil põrandaküte (tubade kaupa regulaaritav) ja korteripõhine soojustagastusega ventilatsioonisüsteem. hoiab kulud mõistlikud. Korteri ülalpidamiskulud suviti on suurusjärgus 50-60€ ning talviti 135€. Lisandub vee ja elektri tarbimine.

VIBU 2 KORTERELAMU
Maja on ehitatud 2018. aastal. Hoones on lift ning trepikoda lukus ja kaameraga fonolukusüsteemiga avatav. Maja ees puhkealaga sisehoov.

ASUKOHT
Ideaalne asukoht inimesele, kes hindab looduslähedust ja rahu, kuid soovib osa saada ka kesklinna mugavustest. Maja vahetus läheduses Lennusadam, Kalamaja park, Kultuurikilomeeter ning mitmed erinevad söögikohad. Väga head sportimisvõimalused. Bussipeatus u 100 m kaugusel ning Vanalinn u 1,5 km kaugusel.

Номер объявления: 12709120

54 (+1 сегодня)
Добавлено: 11.04.2024 18:05
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее