Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Harju maakond, Tallinn, Põhja-Tallinna linnaosa, Volta tn 16

235 000 €

  • Комнат 3
  • Состояние Реновировано
  • Площадь 67.1
  • Этаж 1
  • Этажей в доме 3
  • Материал дома Дерево
Volta tn 16, Tallinn
TUTVUSTUS
Kui Sinu jaoks on oluline elu keset linna, kuid hindad ka privaatsust ja puitmajale omast mõnusat atmosfääri ja vaikset rohelist sisehoovi, siis on see pakkumine mõeldud just Sulle!

PLANEERING
Hele ja valgusküllane korter asub kahel tasapinnal ning vaated akendest jäävad rohelise sisehoovi poole. Esimesel korrusel asub avatud köök/söögituba, elutuba, vannituba-tualettruum ja esik koos garderoobiga; teiselt korruselt leiate 2 magamistuba.

KORTERIST, VIIMISTLUSEST
Kalamajalikult omapärane korter on väga hästi hoitud ning hele ja pehmetes toonides siseviimistlus loob koduse tunde. Esimesel korrusel eksponeeritud paekiviseinad ja algupärased taastatud puituksed muudavad korteri omanäoliseks ning põrandaid kattev ühelipiline tammeparkett koos heleda laia liistuga lisavad üldmuljele modernsust ja stiili, mis kokku loob ühtse ja nauditava terviklahenduse viimistluse näol.

Köögimööbel on uuendatud aastal 2020 ning seetõttu väga heas seisukorras. Integreeritud tehnika näol on olemas pesumasin, nõudepesumasin, küpsetusahi, pliit, mikrolaineahi, õhupuhasti, külmik.
Asjade paigutamiseks asub esikus mahukas garderoobinurk ning ülemises magamistoas ruumikas garderoobikapp.

TERRASS, HOOV, PANIPAIK, PARKIMINE
Korter on privaatse sissekäiguga hoovipoolsest küljest.
Korteri juurde kuulub lisaks terrass (kiviparketiga kaetud ala köögiakende all), eraldi lukustatav panipaik hoovis asuvas majakeses ning parkimiskoht.
Maja korteriomanike kasutuses on privaatne, vaikne ning kinnine hoov, kus lisaks suvisele grillinurgale on ka mänguvõimalused lastele ning suuremate esemete hoiustamiseks lisaks panipaigale veel lukustatud lehtla.

ELAMU
Majas tegutseb aktiivne korteriühistu. Majarahvas on sõbralik ning kokkuhoidev (majas kokku 8 korterit).

PIIRKOND
Paariminutilise jalutuskäigu kaugusele jäävad nii Kalamaja park, mille kõrvalt saab alguse südalinnani kulgev mereäärne kergliiklustee; Noblessneri sadam; Telliskivi loomelinnak; Balti jaama turg; Arsenali keskus koos Selveri ja kohvikute ning butiikidega. Vahetus läheduses leiab suurepärase valiku Tallinna parimaid söögikohti ja kultuurisündmuseid.

Oled oodatud tutvuma!

Номер объявления: 12190232

414
Добавлено: 06.07.2023 18:19
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее