Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Harju maakond, Viimsi vald, Laiaküla, Laiamäe tee 10

450 000 €

  • Комнат 4
  • Состояние Новостройка
  • Площадь 143.9
  • Этажей в доме 2
  • Материал дома Кирпич
Laiamäe tee 10, Laiaküla, Viimsi vald, Harjumaa
Olemas kehtiv ekperthinnang!

Rahulikus ja rohelises Viimsi elamurajoonis müüa parimate võimalike tehniliste lahendustega, täielikult möbleeritud, A-energiaklassi perekodu. Müügihind sisaldab kogu kvaliteetset ja detailideni viimistletud sisustust ja tehnikat – lihtsalt tule ja koli sisse! Planeering on väga hästi läbi mõeldud ja erilisust lisab oma vannitoa ja suure walk-in garderoobiga master bedroom. Lisaks kuulub majaosa juurde lõunapoolne terrass ja oma aiaosa.

PLANEERING JA VIIMISTLUS
Pakutava perekodu planeering on meeldivalt avar ja läbi kahe korruse. Esimesel korrusel paikneb esik, avar ja suurte akendega avatud köögiga elutuba, kust pääseb ka majatagusele terrassile ja hoovialale; suur eraldi sissepääsuga tehnoruum, mida võimalik lisaks ka panipaigana kasutada, tualett ning majasisene ja väline panipaik. Teisel korrusel asuvad kolm magamistuba. Master bedroom on suure, kvaliteetse sisuga, walk-in garderoobi ja dušiga vannituba-tualetiga. Kahe veidi väiksema magamistoa kõrval asub teine vanniga vannituba-tualett. Nendes magamistubades on samuti sisseehitatud garderoobikapid.
Siseviimistlus ja sisustus on sisekujundaja abiga kvaliteetne, hinnaline ja hoolega läbi mõeldud ja armastusega tehtud. Põrandaid katab kvaliteetne keraamiline plaat ning magamistubade põrandad on kaetud vastupidava ning kergesti hooldatava vaipkattega. Köögis on kivitasapinnaga eritellimusmööbel koos Boschi viimase, 8.seeria, köögitehnikaga. Kõikides tubades on TV valmidus ja elutuppa on paigaldatud Samsungi nutiteler. Lisaks kardinatele on kõikidel akendel olemas pimendavad rulood. Terrassimööbel jääb samuti uutele omanikele, et saaks mõnusalt pere ja sõpradega aega veeta.

KOMMUNIKATSIOONID JA TEHINILISED LAHENDUSED
Vesi ja kanalisatsioon on tsentraalsed ning elektrivõimsust 25 A. Paigaldatud on eraldi puhastussüsteem, et vesi oleks pehme ja katlakivi ei tekiks. Küttelahendusena on vesipõrandaküte õhk-vesi soojuspumba baasil. Küttevesi on demineraliseeritud, mis tagab väiksema soojuskao ja ühtlasemalt köetud ruumid. Olemas lisaks gaasikatel, mida saab soovi korral kasutada õhk-vesi soojuspumba asemel. Kõikide tubade temperatuur (soe / külm) on eraldi juhitav seinal oleva digitaalse juhtpuldi abil. Lisaks on paigaldatud soojustagastusega ventilatsiooni- ning tsentraalne jahutussüsteem. Eletrikuludelt aitavad kokku hoida päikesepaneelid. Kogu hoones kasutusel ainult energiasäästlikud LED-valgustid. Väga hea heli-ja soojuspidavusega kolmekordsed puitpakettaknad. Kõik see tagab A-energiaklassi, hea sisekliima ning maksimaalse ökonoomsuse. Olemas ka isiklik elektriauto laadimispunkt, valvesüsteem ja valvekaamerad.

EHITUSLIK INFO
Tegu on madalvundamendil kivimajaga (200 fiboblokid + 200 mm EPS 60 soojustusplaat), mis on väljast krohvitud. Vahelagi on raudbetoon paneelidest ning katusekatteks on kahekordne rullmaterjal, mis on soojustatud 500 mm tselluvillaga.

PARKIMINE
Müüdava majaosa juurde kuulub kaks kindlat parkimiskohta, millest ühel on ka elektriauto laadimispunt. Lisaks olemas kohad külaliste jaoks.

ASUKOHT JA ÜMBRUS
Pakutav kodu asub logistiliselt väga mugavas asukohas. Pärnamäe keskus u 300 m kaugusel, kus olemas Rimi, erinevad söögikohad, apteek, loomakliinik ja mängutuba. Seal samas asuvad ka ühistranspordipeatused ning kergliiklustee, mida mööda võimalik minna nii Lasnamäele, Piritale, kui ka Viimsisse. Läheduses ka Pirita jõgi. Tallinna Südalinn u 10 km kaugusel.

Pakutava majaosaga tutvumiseks ja lisainformatsiooni saamiseks palun võtke meiega ühendust!

Номер объявления: 12719915

41
Добавлено: 17.04.2024 09:05
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее