Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Harku vald, Tabasalu alevik, Liiviku tee 5

495 000 €

  • Комнат 4
  • Площадь 185.5
  • Этажей в доме 2
Liiviku tee 5, Tabasalu, Harku vald, Harjumaa
Looduskauni ja turvalise elukohana kõrgelt hinnatud Tabasalu alevikus on müügile tulnud kõrge ehituskvaliteediga, funktsionaalse planeeringuga, avar ja valgusküllane eramu.

Lõplikult välja arendatud rahulik ja vaikne elamupiirkond, paiknemine tupiktänava ääres ning elukoha vahetus läheduses ja kogu piirkonnas suurepäraselt välja arendatud taristu, tagavad privaatse, turvalise ja mugava elu ka kõige nõudlikumale kliendile.

Tegemist B energiaklassi kuuluva elamuga, mille energiasäästlikkuse ja sellest tulenevad väiksed kuluarved tagavad elamu korralik soojustus, ökonoomne NIBE õhk-vesisoojuspumbal baseeruv küttesüsteem, soojustagastusega ventilatsioon ja 3 x klaaspaketiga aknad.
Elamule on väljastatud kasutusluba.

Eramu planeering ja ruumide siselahendused on peensusteni läbi mõeldud ning tulenevad otseselt pere vajadustest ja nõudmistest kaasaegsele elukeskkonnale. Lähtutud on tänapäevastest suundadest ja trendidest ning kasutatud vaid väga kvaliteetseid materjale, sisustuselemente ja valguslahendusi.

Elamu esimesel korrusel paiknevad esik, läbi kahe korruse ulatuva õhuruumiga ja suurte klaaspindadega valgusküllane elutuba, ruumikas köök, magamistuba, sauna eesruum millest pääs õhtupäikesele avatud terrassile, vannituba, leiliruum (Harvia keris), wc, garaaž ja tehnoruum.
Teisel korrusel paiknevad kaks ruumikat magamistuba, pesuruum/wc ja avar trepihall mis võiks vajadusel leida kasutust garderoobi, kabineti, puhkeala vms.

Müügihind sisaldab kõiki piltidel nähtavaid mööbliesemeid ja tehnikat. Eritellimusel valminud köögimööbel. Töötasapind Calcatta Oro kvarts-kivi. Köögi tehnika: induktsioonpliit Bosch, õhupuhasti Falmec, pürolüüs-ahi AEG, Franke valamu ja välja tõmmatav segisti, integreeritud külmik (no frost) Elektrolux ja nõudepesumasin Elektrolux XXL. Elutuppa jäävad mugav Bellusé divan ja 75 4K Ultra HD Smart LED LCD televiisor PHILIPS. Vannitoas uus Pesumasin-kuivati AEG. Eelnimetatud tehnikal on kehtiv garantii.

Turvalisuse tagab maja fassaadivalgustus, turvakaamerad ja kinnistut ümbritsev aed ning privaatsust lisab kinnistu kogu perimeetri ulatuses istutatud elupuuhekk. Majaesine parkimisala on kaetud hoovikiviga, autovärav avaneb puldist.

Suurepärane logistiline asukoht, kus kool, lasteaed, erinevad kauplused, spordirajatised ja ühistranspordipeatus asuvad elukohast vaid lühikese jalutuskäigu kaugusel.

Olemas värske hindamisakt!


Номер объявления: 11514342

34
Добавлено: 11.08.2022 18:09
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее