Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Hiiu maakond, Hiiumaa vald, Käina alevik, Mäe 3

53 000 €

  • Комнат 2
  • Состояние Реновировано
  • Площадь 46.1
  • Этаж 1
  • Этажей в доме 2
  • Материал дома Кирпич
Mäe 3, Käina, Hiiumaa vald, Hiiumaa
PLANEERING
Korterisse sisenedes esikust vasakule jääb poolavatud köök, kust pääseb edasi elutuppa. Esikust pääseb ka otse elutuppa. Elutoa ukse kõrvale otse pääs eraldiasetsevasse magamistuppa. Paremale jääb dushiruum-WC.

SISEVIIMISTLUS
Põrandatel on laialipiline vahtrapuu parkett, esiku ja dushiruumi põrand plaaditud. Seinad on sirged ja tapetseeritud. Dushiruumi seinad plaaditud, vahetatud santehnika, torustik, paigaldatud dushinurk.
Korteri aknad ja siseuksed vahetatud, välisukseks metallist turvauks. Elektrisüsteem on uuendatud. Tubadesse on paigaldatud soojustagastusega ventilatsiooniklapid.

KÖÖK
Köögimööbel on rõõmsates värvitoonides ja valmistatud Hiiumaa kohalike meistrite poolt. Olemas kogu vajalik köögitehnika- keraamiline pliit, ahi, õhupuhasti, nõudepesumasin, külmkapp.

KÜTE
Korteris on põhikütteallikana õhksoojuspump, lisaks elutoas uus Harvia kamin. Esikus ja dushiruumis elektriline põrandaküte. Soe vesi elektriboileriga, mis asub dushiruumis.

KULUD
Igakuised jooksvad kulud on ca 40.-eur. Lisandub tasu elektrienergia eest. Talvisel ajal õhksoojuspumbaga küttes elekter ca 100.-eur, suvisel ajal ca 30.-eur.

KORTERMAJA
Kortermajas tegutseb tugev ja aktiivne ühistu. Trepikojad on remonditud ja puhtad, uued aknad. Püstakud vahetatud. Katusekate on vahetatud profiilpleki vastu.
Maja kõrval väike roheala pingikesega ja laste mängumaa, samas ka pesu kuivatamise võimalus.
Korteril on ka keldriboks ja lisaks suur lisapanipaik 4 korteri peale.
Majaelanikele on eraldatud jalgsiteekonna kaugusel väike aiamaa kasutamise võimalus, kus saab oma peenrajuppi harida.

ASUKOHT
Läheduses elamuskeskus Tuuletorn (Baltikumi kõrgeima ronimisseinaga), Spordikeskus (kaasaegse jõusaaliga), ujula, huvi- ja kultuurikeskus (sh. muusikakool), laste mänguväljak, võistluskardirada, discgolfi rada, tenniseväljak, võrgu- ja korvpalliplats ning söögikohad, hotellid, kauplus Käina Coop ja Ehituskeskus, apteek, perearst, hambaarst, raamatukogu, lasteaed, Käina põhikool.

Korter on koheselt vaba ja sissekolimiseks valmis.

Номер объявления: 12263221

372
Добавлено: 15.08.2023 18:20
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее