Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Hiiu maakond, Hiiumaa vald, Palli küla, Mati

71 000 €

  • Комнат 3
  • Состояние Новостройка
  • Площадь 59.5
  • Этажей в доме 2
  • Материал дома Дерево
Mati, Palli, Hiiumaa vald, Hiiumaa
Müüa kena ja heas korras suvemaja Palli puhkekompleksis, ca 200 m kaugusel imekaunist Palli liivarannast.
Suvila on 1,5 kordne puitehitis kivikatusega. Esimesel korrusel on elutuba koos köögiga, pesuruum ja tualett, panipaik ja tuulekoda. Teisel korrusel kaks magamistuba. Ühel magamistoal on lisaväärtuseks rõdu. Sealt avaneb suurepärane vaade naaberkinnistul paiknevale vesiroosidega ehitud järvele.
Suvilas on kompleksi ühine veevärk ja kanalisatsioon. Jahedatel päevadel saab toasooja Tulikivi kaminahjuga, alternatiivseks kütteallikaks on õhk-soojuspump, mida saab interneti kaudu juhtida.
Suvekodu on võimalik kasutada aastaringselt.

Kinnistul paikneb veel Isamaasõja aegne punker, mis on korrastatud, ventileeritud, varustatud elektriga ja kohandatud panipaigaks/ majapidamisruumiks.
Punker on muinsuskaitse objekt. Mõned aastad tagasi anti luba sinna peale ehitada saun, projekt on olemas. Täna peaks neid taotlusi uuendama. Praegu on punkri peal saanud mõnus koht grillimiseks ja suveõhtu nautimiseks.

Pallil on imepärane liivarand, mida mööda võib kilomeetrite kaupa jalutada ja merevaateid nautida, Rannamändide vahelt leiab seeni ja marju. Lähedal on linnuvaatlustorn.
Kena paik puhkamiseks.
Olete oodatud tutvuma!

Номер объявления: 11498426

168
Добавлено: 03.08.2022 18:16
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее