Эстония

Holy Stone HS720G 2 Axis Gimbal GPS-droon 4K EIS, FPV RC, 5G

79 €

  • Состояние Новое
Tartu

Uus poe näidis, komplektist puudub aku.

Selle üksuse kohta

[FAA-ühilduv] Kardaaniga droon Holy Stone HS720G on täitnud FAA nõude.

Kaheteljeline kardaan koos 4K EIS-kaameraga: 2-teljelise mootoriga gimbali ja 4K EIS-kaameraga (elektriline pildistabilisaator) tagab HS720G vapustava ja erksa kaadri linnulennult, ilma et ükski detail puudu jääks. See on sinu pilet taevasse.

Kõrgtehnoloogiline jõudlus välitingimustes: võimsad harjadeta mootorid ja 26-minutiline aku maksimaalne tööiga tagavad HS720G stabiilse lennu ja piisavalt aega täiuslike piltide koostamiseks. Kaugjuhtimispuldi maksimaalne kaugus ulatub 999 meetrini.

Kasutajasõbralik: on välja töötatud mitu funktsiooni, nagu peata režiim, automaatne õhkutõus, kõrguse hoidmine, optilise voolu positsioneerimine. Droonipiloodiks olemine pole kunagi olnud nii lihtne.

Võimas GPS-moodul: GPS-moodul ja optilise voolu positsioneerimine muudavad HS720G turvalisemaks, töökindlamaks ja omavad erakordseid häirevastaseid võimeid, pakkudes teile võimalust lennata kaugemale ja stabiilsemaks. Saate oma laste või sõpradega õues möllata ilma häirimise ja vahemaapiiranguteta.

Universaalsed funktsioonid: Follow Me, Tap Fly ja Point of Interest annavad HS720G-le intelligentsed lennud, vabastades teie käed. Teie täiuslikud mälestused saavad alguse kohe, kui lülitate HS720G sisse.

Ärge kunagi kaotage drooni: hädapeatus, nutikas koju naasmine, GPS-moodul ja ühe nupuga tagastus.

Suurepärane reisikaaslane: HS720G intuitiivne ja täiustatud kokkupandav disain ning kandekott tagavad piloodile täieliku vabaduse kuhu iganes ta minna soovib. Alla 380 grammi kaaluv HS720G on sama palju kui koksipurk. HS720G võib kindlasti olla ideaalne reisikaaslane.

Poe hind 399€

Номер объявления: 12486230

454 (+6 сегодня)
Добавлено: 09.04.2024 15:39
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее