Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

I9 11900KF / RTX 3090 / AIO / 1TB M.2 / RGB / WIN 10

2 300 €

  • Состояние Б/у
Tallinn

Vaikne "All in" masin. Selle soetades tead, et 99% kasutajatest omab nõrgemat tehnikat.
Kui kohe kogu plekki ei ole, siis siit paremalt veerult saad. Ei olegi nii palju kuus -->>>

Here we go:

  • 11900KF Kui sa juba seda komplekti noolid, siis ilmselt tead mis see protsessor teeb
  • Thermaltake TH360mm ARGB Sync AIO. Täiskoormuse all on prose 70 kraadi (see on jahe)
  • ASUS PRIME Z590-P Erinevalt TUF ning STRIX plaatidest minu silmis palju viiskama välimusega ning alla tehnilsielt ei jää.
  • G.SKILL Trident Z RGB 16GB CL14 3200 MHz Pange tähele, et tegemist on CL14 mäludega mis on tunduvalt kiiremad kui näiteks tavapärane 3200mhz CL17 või sootuks 19. Kui ostja soovib, siis mul on võimalus need asnedada uute 3600mhz C18 XPG SPECTRIX pulkadega kuid kõenalused on minu hinnangul mõistlikumad.

  • MSI GeForce RTX 3090 GAMING X TRIO 24GB GDDR6X Sellest on parem ainult 3090ti mille puhul võite ise internetist otsides veenduda, et võtab kõvasti rohkem voolu, on tulisem ning lärmakam kuid perfoormib vaevu paremini.

  • 1TB M.2 SSD

  • Seasonic PSU Prime Gd 850 850W 80Plus Gold

  • DeepCool Matrexx 70

  • 3x 140mm ThermalTake RGB ventilaatorit uhavad õhku sisse

  • Legaalne, aktiveeritud Windows 10 kõikide uuendustega. Kui kellelgi on soovi võin ka WIN 11 peale lasta kuid ma ei soovita veel.

  • Tallinnas ning lähiümbruses võin ise ära tuua

✓ CPU Tunnine stresstest
✓ Mälude tunnine stresstest
✓ GPU Bencmark
(Viimastel piltidel nähtavad)
Piltidel on ka kaks tavalist SSD ketast, need on arvutist ära võetud ning asemel on uus 1TB M.2 SSD.

Selle kasti kohta on raske midagi lisada, üldiselt ma arvan, et kes seda tahab juba teab isegi millega tegu. TT AIO ja 140mm ventikad tagavad tavakasutuse puhul ülivaikse kasutuse. Prose temp täiskoormusel 70 kraadi. 3090 on saanud äsja raalimeistrites arvega tõestava termopatjade ja pasta vahetuse ning kaart testiti ka enne ja pärast koormuste all üle- see on ka hea jahe nüüd (Originaalis MSI padjad on kehvakesed ja kipub veidi tuline olema). Kui vajad millegi kohta lisainfot, siis küsi. Kui soovite, et midagi enne peale installiks, siis andke teada. Ostuhuviline võib masinat testida kuidas soovib (kui just midagi ebainimliku ei ole plaanis). Kombineeritud siis kasutatud ja uutest asjadest. Prose, emaplaat, SSD, kast, ventikad on uued. Toitekas (garantii veel kuus aastat), kaart, mälud, AIO on kasutatud. Kaart ostetud eelmine suvi ettevõttele kuid mina algupärase omanikuga enam kontakti ei saa (kaart minu käes kuu aja vanuselt 2021 septembrist), garantii kehtib MSI kodulehe andmetel kuid arve ei ole minu valduses.Kõigel peale kasti enda, AIO, ventikate ja toiteka on originaalkarbid alles.Ainuüksi juba kaart maksab uuena 2000 eurot ning toitekas 170 eurot. Kogu RGB Show on asuse enda emaplaadi softwarega sünkroniseeritavalt juhtiav, kui tahad, siis keera kõik kinni ja pole mingit valgust.
Minu andmetel vaieldamatult kõige odavam 3090 kaardiga masin turul! Kui oled reaalane huviline ja näitad mulle päriselt eksisteeriva kuulutuse sarnasele masinale mis on odavam, siis räägime läbi.

NB! Võib teha pakkumise ka arvutile ilma kaardita!

Номер объявления: 11332062

623
Добавлено: 12.05.2022 22:04
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее