Эстония

Ирригатор с 4 насадками, 3 функциями, беспроводной.

20 €

Предложить цену

  • Состояние Новое
Tallinn

Vaata meie Kuulutusi! Super hinnad!

Seisukord : UUS

Juhtmevaba hambapuhastusseade koos 4 otsiku ja USB-laadimisega on innovatiivne suuhügieeni vahend, mis tagab teie hammaste ja igemete tervise tõhusa ja mugava hoolduse. See edasijõudnud hambapuhastusseade on varustatud mitmete funktsioonidega, mis muudavad teie igapäevase suuhügieeni rutiini lihtsamaks ja tõhusamaks.

Toote omadused:

USB-laadimine: Hambapuhastusseade laetakse USB-kaabli abil, mis tähendab, et saate selle laadida mis tahes toiteallikast, näiteks arvutist või isegi mobiilsest energiapangast. See teeb selle väga mugavaks ega vaja ülearuseid juhtmeid.

Sisseehitatud aku: Hambapuhastusseade on varustatud vastupidava akuga, mis tagab seadme pika kasutusea enne uuesti laadimist, mistõttu on see ideaalne reisimiseks ja kasutamiseks igal pool.

4 erinevat otsikut: See hambapuhastusseade on varustatud nelja erineva otsikuga, mis võimaldavad täpset hammaste puhastamist, isegi raskesti ligipääsetavates kohtades. Komplektis on väike otsik, keskmine otsik, harjastega otsik ja lusika-kujuline otsik, mis võimaldavad kohandada hooldust vastavalt teie individuaalsetele vajadustele.

Pööratavad otsikud: Hambapuhastusseadme otsikuid saab vabalt pöörata, mis võimaldab paremat kontrolli veevoolu üle puhastamise ajal.

Praktiline üks nupp: Seadme kasutamine on äärmiselt lihtne tänu ühele nupule, mis juhib kolme erinevat töörežiimi: tugevat, nõrka ja pulsseerivat. Saate reguleerida veesurve tugevust vastavalt oma eelistustele.

Sisseehitatud 220 ml veemahuti: Hambapuhastusseade on varustatud suure 220 ml veemahutiga, mis võimaldab pikemat kasutusaega ilma sagedase täitmise vajaduseta.

Võimsus 3,5 W: 3,5 W võimsusmootor tagab piisava veesurve, et põhjalikult puhastada hammaste vahelised ruumid ja seadme usaldusväärsuse pikaajalise kasutamise korral.

Juhtmevaba hambapuhastusseade koos 4 otsiku ja USB-laadimisega on suurepärane igapäevane suuhügieeni vahend, mis eemaldab toidujäägid tõhusalt ja ennetab hammaste ja igemete probleemide teket. Tänu kompaktsusele ja lihtsusele on see suurepärane kaaslane suuhügieeni hooldamisel nii kodus kui ka reisil. Õige suuhügieen pole kunagi olnud nii lihtne ja mugav.

Pood "SaleZone Outlet" Ümera keskus 2 korrus (Laagna tee 80,Tallinn, Box 9)
E-L Kokkuleppel, Пн-Сб По договоренности
Küsi eelnevalt saadavust!Спросите наличие товара заранее!
Saatmise võimalus, возможность отправки!

Номер объявления: 12761573

43 (+3 сегодня)
Добавлено: 09.05.2024 18:01
Сообщить о нарушении

Другие объявления фирмы

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее