Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Карибский опал — Caribena Versicolor (2 см, пол не указан)

63.89 €

Navesti, Põhja-Sakala vald, Viljandimaa

(ladina k. Caribena versicolor)

  • Päritolu - Uus Maailm. Martinique.
  • Oodatav Eluiga - Emane 12a / Isane 3a.
  • Täiskasvanu Suurus - kuni 15cm.
  • Elukoht/Terraarium - Kaks kuni kolm tarantli täispikkust lai, pikk ja kõrge(näiteks 10(cm) tarantlile 20x20x20 kuni 30x30x30(cm)). Rõhuga vertikaalsele pinnale. Täiskasvanud Kariibi Opaalile sobib suurepäraselt 20x20x30(cm) terraarium. Substraadina võib kasutada kookoskiudu või turbamulda, mis tuleks hoida kergelt niiskena, kuid mitte liiga märjana. Sobib toatemperatuur(20-23C). Temperatuuri ülemine piir võiks jääda alla 28 kraadi.
  • Temperament: Kariibi Opaal on väga aktiivne tarantel. Tal on pidevalt kerge jooksusamm sees. Olemuselt võib tunduda ärev, kuid on tegelikkuses sõbralik ja ohutu. Ideaalne valik külmema närviga pidajale kui ka rahulikule koolilapsele!
  • Toitumine: Kariibi Opaal on väga hea isuga ja keeldub toidust ainult pungil täis kõhuga või kestumise eelselt.
  • Käsitsemine: Kuigi Kariibi Opaal on üldiselt sõbralik, tuleb hoolsalt ikkagi tarantli kätte võtmise protsessi järgida. Käsitlemine on selle liigiga tihtipeale vältimatu, kuna nad on väga uudishimulikud ning ronivad kartmatult mööda su kätt üles. Puude otsas elutseva tarantlina on neil siht silme ees - kõrgemale. Looduses sooritavad nad lühikesi hüppeid mööda oksi, olge valmis ning ärge ehmuge.

Tasuta saatmine SmartPost pakiautomaatidesse - elusalt kohalejõudmise garantii.

Järeletulemise võimalus

Lisainfo:

Kariibi Opaal on kahtlemata maailma üks värvirikkamaid tarantliliike, nagu väljendub ka tema ladinakeelses nimetuses. Ta kasvab kiiresti, mitte ülemäära suureks ning on üldjuhul täismõõdus veidi rohkem kui kahe aastaga. Elu alustab ta metalselt sinise värvusega, mis muutub aegamööda punaste- ja lillade toonidega kaunistatud türkiissiniseks.

Puudel elutseva liigina, meeldib talle kui tilgutad iga paari päeva tagant võrgule mõne veetilga või kinnitad veenõu terraariumis kuhugi kõrgemale - terraariumi niiöelda põrandat puudutab see liik väga harva. Mitmed välismaised lehed väidavad, et see tarantliliik tahab palju niiskust - tegemist on eksiarvamusega, mis võib tarantlile saatuslikuks saada! Elukoht peaks tal olema vaid kergelt niiske ning väga hästi ventileeritud.

Tegemist on, arusaadavalt, ühe populaarseima tarantliliigiga, kuna tarantel on juba noorest peast silmatorkav ning käsitsemise osas, reeglina, väga leplik.

Номер объявления: 12671800

187
Добавлено: 24.03.2024 06:50
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее