Эстония

KiSS DP-600 Сетевой DVD-плеер

99 €

Предложить цену

  • Состояние Б/у
Tallinn

Müüa väga heas korras KiSS DP-600 Networkable DVD Player. Seisnud kasutamada. On komplektne nägu poes ostes oli. Uue väälirine.

Ühendage oma meediameelelahutuse vaatamine ja kuulamine KiSS (Keep it Simple Solutions) DP-600 võrku ühendatava DVD-mängijaga. See täisfunktsionaalne pleier sobib muidugi suurepäraselt filmide vaatamiseks, kuid see esitab ka plaadipõhist muusikat ja digifotosid koos teie arvutist sisu voogesitusega. Ühendage see juhtmega Etherneti ühenduse kaudu või kasutage mängija WLAN-i traadita 802.11g võimalust ja jätke vahele kaabli ühendamine arvuti (kus iganes see on) ja DVD-mängija vahel.

Mitmekülgne DP-600 esitab DivX-videoid, MP3-faile, WMA-faile, JPEG-digifotosid ja Windows Media Video 9 (WMV9) faile, sealhulgas nõudmisel videoid. Saate ühendada DP-600 otse Internetti lairibaühenduse või võrgu (LAN) kaudu arvutiga, mille meediumisisu saab lugeda kaasasoleva KiSS PC-Link tarkvara abil. Sigma Designs EM8500 dekoodri kiibil töötav mängija loeb ise nii DVD-Video (PAL ja NTSC) kui ka DVD-RW ja DVD+RW plaate.

DP-600 tugi DivX, ISO MPEG-4, XviD ja WMV9 video tihendusvormingutele annab teile võimaluse alla laadida Internetist täisekraanil täisliikuvaid videoid, mille välimus ja heli kvaliteet on sarnane teie oma televiisor või DVD-mängija. Heli ühilduvus laieneb avatud lähtekoodiga Ogg Vorbise vormingule muusika tihendamiseks (samasuuruse faili puhul pisut kõrgem kvaliteet kui MP3).

Uus KiSS DP-600 põhineb KiSS DP-500 DVD-l, millel on täielik DivX®, XviD, MPEG-4, MP3, Ogg Vorbis, JPEG... taasesitus, Ethernet. Lisaks nendele funktsioonidele lisab DP-600 taasesituse kahele uuele Microsofti vormingule: WMA ja Windows Media 9 failid, mis võimaldavad video tellimist. Need uued funktsioonid asetavad KiSS DP-600 kodu-arvuti-kino lahenduse keskele. Tänu Etherneti ühendusele, mis võimaldab Kiss PC-Linki, saab Kiss DP-600 voogesitada ühendatud arvutist leitud heli-/video-/pildifaile. Ühenduse saab teha ka juhtmevabalt PC-kaardi ja pääsupunktiga (müüakse eraldi), kuna DP-600 tagaküljel on ka PC-kaardi pesa. See pakub mängijaga 802.11g traadita ühendust, mis võimaldab videofailide voogesitust. Need võrguühendused võimaldavad ka KiSS Web Radio esitamist DP-600-st, kui see on ühendatud Interneti lairibaühendusega. KiSS PC-Link annab kasutajale võimaluse salvestada heli/video/pildi sisu oma valikulisele 80GB või 120GB kõvakettale. Seejärel saab seda sisu pleieris vaadata või sirvida. See annab eelise, et multimeediumifailide kogu on salvestatud KiSS-i DVD-mängijasse... ühe sõrmeotsa kaugusel. Nagu kõik teised KiSS-i DVD-mängijad, on ka DP-600 püsivara uuendatav.

Omadused ja üksikasjad

Progressiivse skaneerimisega DVD-mängija, mis ühildub DVD-RW, DVD+RW, MP3, WMA/Windows Media 9 ja JPEG pildifailidega

Töötleb ka DivX (3.11, 4 ja 5), ​​ISO MPEG-4 ja XviD videot ning Ogg Vorbise avatud lähtekoodiga helivormingut

Võrguühendus võimaldab teil ühendada pleieri arvuti või lairiba Interneti-modemiga, et voogesitada meediat

PAL/NTSC videoväljundid; Interneti kaudu uuendatav püsivara

Mõõdud 17 x 3 x 11,5 tolli (L x K x S)

Pildid on originaal seadmest. Tule kohale ja kuula ise . Garantii ja hilisem vahetusvõimalus, kohale toimetamine üle Eesti. Tingimisvõimalus kohapeal olemas! Helista ja küsi lisa. Vaata ka meie teisi kuulutusi. Asume- Tallinn, Kesklinn, Türi 6, Tallinn ,Türi 6 Kabinet 75 a korpus peauksest

Номер объявления: 12154374

477 (+1 сегодня)
Добавлено: 11.04.2024 23:39
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее