Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Коляска Silver Cross Surf

250 €

  • Состояние Б/у
Pärnu

Vanker Inglismaa tootjalt mis on Eestis veel vähe levinud. See vanker on ülimugav. Kerge ja lihtsasti manööverdatav ka ühe käega. Esirattad on pöörlevad või fikseeritud, vedrustus on tipp-topp, nõudlikuma maastiku jaoks saab kahe väikese esiratta asendada ühe suurega. Transportimiseks saab vankri lihtsasti üsna väikeseks lahti võtta.

Võrreldes teiste vankritega on see mugav ka pikale inimesele, sest sang ei ole reguleeritav mitte vankri kohal vaid pikendatav kärust eemale, samuti raam ei ole rataste vahel mitte sirge, vaid kumer, mistõttu ei löö jalgu vastu raami ära. Pluss on ka see, et piduri peale ja maha võtmine käib suunaga ülevalt alla, mitte alt üles, seega ei lõhu kingi.

Vankril on korviosa ja isteosa, mis on paigaldatavad mõlemas suunas. Isteosa paigaldatav erineva nurga all, istme pehmendus mõlemat pidi kasutatav. Ilus tumedast metallist raam ja pruunist nahast sang. Kate ja kaarvari käivad nii korvile kui isteosale. Kaasa annan vankriga kolmanda ratta, vihmakile, turvahälli adapterid, topsihoidja, pudeli soojendaja ja vankrikoti (koti põhjal on kulumist). Lisaks võin kaasa anda ka lambavilla sisuga magamiskoti. Hind on soodne, sest vankril on kriime. Muidu väga heas korras. Kasutas üks laps. Hind uuena jääb ca 1000 euro ringi.

Номер объявления: 10757256

167
Добавлено: 21.08.2021 17:00
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее