Эстония

Крепления для сноуборда Fastec, черные, L

190 €

Предложить цену

  • Состояние Новое
Tallinn

Fastec lumelauaklambrid on loodud lumelauduritele, kes otsivad maksimaalset mugavust ja hindavad aja säästmist. Need klambrid on suurepärane valik nii kogenud sõitjatele kui ka algajatele, kes soovivad kogeda uut taset lumelauasõidus.

Peamised omadused:

Kiire ja mugav: Fastec klambrite unikaalne kiirkinnituse süsteem võimaldab sul kiirelt lumelauale astuda ja sõitu alustada. Enam ei pea sa kulutama aega klambrite kinnitamisele ja seadistamisele - keskendu lihtsalt lõbule!

Sobivus ja Mugavus: Fastec klambrid on disainitud sobima ideaalselt erineva suurusega saabastele. Saad neid kiiresti ja hõlpsalt seadistada, et tagada parim sobivus ja mugavus terve päeva jooksul.

Vastupidav Konstruktsioon: Fastec klambrid on valmistatud vastupidavatest materjalidest, mis taluvad ekstreemseid sõite ning säilitavad oma mugavuse ja ohutuse ka karmimates tingimustes.

Kohandatav jõudlus: Reguleeritavad kinnitused võimaldavad sul kohandada klambreid vastavalt oma eelistustele ja sõidustiilile. Olenemata sellest, kas eelistad vaba sõitmist, trikke või kiiret laskumist, saad Fastec klambreid kohandada vastavalt vajadustele.

Fastec umelauaklambritega saad nautida maksimaalset mugavust ja jõudlust ilma kompromissideta. Need klambrid sobivad suurepäraselt igasugusele lumelauasõidule ja muudavad su seiklused mägedes veel nauditavamaks.

Suurus L (sobib saabastele 41-45)

Номер объявления: 12465725

157 (+4 сегодня)
Добавлено: 29.03.2024 10:51
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее