Эстония

Кружка, меняющая цвет/Новая

10 €

  • Состояние Новое
Tallinn

Asukoht: Harjumaa, Tallinn

Uus värvimuutev kruus


Teeb teie hommiku lõbusamaks. Võitke hommikune kurbus selle põneva värvimuutusega kruusi abil. Meie soojuse muutuvad kohvimugid on maagilised kruusid. Miks? Sest see muudab värvi, kui see on täidetud kuuma vedelikuga. See temperatuuri muutva kohvitassi efekt on loodud termokroomse tindi abil. Neid maagilisi soojusmuutuvaid kruuse toodetakse ja müüakse sageli kingitustena.

Kuidas aktiveerida värvimuutus. Naljakate kohvimugade aktiveerimiseks peab kuuma vedeliku temperatuur olema üle 70 °C. Sellel temperatuuril on võimalik, et kohvitassi värv muutub. Ostke see kruus soojendusega ja nautige sellega lõbu! Maagiline kohvimokk on täiesti ohutu igapäevaseks kasutamiseks. Kohvimugi värvi muutuv võib olla kasutatav ja pesta iga päev ja on ikka veel suurepärases vormis.

Hubased õhtud. Teie sügis- ja talveõhtud on temperatuuri muutuvate kruusidega palju paremad. Kohvitass tundlik on suurepärane ka tee või kakao jaoks. Kohvimuki soojustundlik muudab teie kohvi aja nii hubaseks ja mugavaks. Värvi muutvad kruusid on samuti nii lõbusad, nii et see muudab teie talveõhtuid rõõmsamaks.

Ideaalne kingitus. Maagilised teetassid on ideaalne kingitus mitte ainult sellepärast, et kõik armastavad armsaid kruuse. See on ka midagi teistsugust, mis üllatab teie lähedast inimest. See on ideaalne kingitus meestele, värvimuutvad kruusid meestele, võib nimetada ka programmeerija kruusiks või arendaja kruusiks.

Jälgib kohvi temperatuuri. Kas sa ei vihkagi seda, kui võtad lonksu oma hommikukohvi ja see on külm? Noh, selle ainulaadse kohvimugiga ei pea sa seda ebameeldivat kogemust enam läbi elama. Kui teie kohv jahtub, muutub teie naljakas kohvitass jälle mustaks!

Номер объявления: 12662543

100 (+1 сегодня)
Добавлено: 18.04.2024 09:09
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее