Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Kuusalu vald, Kodasoo küla

150 000 €

  • Комнат 7
  • Площадь 190.0
  • Этажей в доме 2
Kodasoo, Kuusalu vald, Harjumaa
NB! BRONEERITUD!

Linnalähedases Kodasoo külas tuli müügipakkumisse 1968. aastal ehitatud eramu, mis on paar aastat tagasi saanud uue soojustuse ning fassaadi. Lisaks fassaadile sai uue katte ka katus.

Tegemist on omaaegse pereelamuga, mis vajab remonti ning kaasajastamist. Seisukord on täpselt selline nagu on, ilustamata. Nõudlikule ostjale kohe sisse kolimine tõenäoliselt kõne alla ei tule. Küll aga, väiksemate nõudmiste korral, on võimalik teostada sisetööd ning -viimistlus järk-järgult, samas maja kohe kasutusse võttes.
Tegemist on täiskeldriga puitkonstruktsioonis ehitisega, mille esimesel elukorrusel paiknevad esik, köök, mõttelise söögitoaga avar elutuba, päikeseline verandatuba, eraldi magamistuba/kabinet, WC-ga duširuum. Teisel korrusel 3 magamistuba (tegemist ei ole kandvate seintega, planeeringut saab endale sobivalt muuta), millest ühest pääseb suurele rõdule (veranda pealne) ning ruumikas trepihall. Keldrikorrusele jäävad panipaigad ning omaaegne saunakompleks leili- ja duširuumiga.

Hoonet köetakse ahju ning õhksoojuspumbaga.
Vesi oma kaevust, mis ei ole kuigi sügav. Ostutehingu käigus seatakse naaberkinnistule servituut puurkaevu kasutuse võimaldamiseks. Kanalisatsioon lokaalne. Elektrivõimsus 3x16A.

Lisaks eluhoonele paikneb kinnistul korralik garaaž ning lammutamist vajav vana kuur.

Kinnistul kasvavad mitmed viljapuud ning -põõsad. Aianurgas omal ajal rohket kasutust leidnud paekivist aiakamina ja suitsutusahjuga istumisnurk, mis sobib kohandada tänapäevaseks grillinurgaks.

Lähim suurem keskus on Kuusalu alevik, kus asuvad kauplused (Coop, Grossi, Meie jmt), raamatukogu, perearstikeskus, lillepoed, kohvikud jmt. Väikeste jaoks rajas Kuusalu vald mõned aastad tagasi Kiigepõnni lasteaia, mis asub Kiius. Koolilapsed saavad haridust omandada Kuusalu Keskkoolis, huviringidest sobiva valiku teha Kuusalu Kunstide Koolis.
Erinevad sportimisvõimalused on loodud Kuusalu Spordikeskuses.

Ehitisregistri andmed on korrastamisel.

Lisainformatsioon telefoni või e-kirja vahendusel.

Номер объявления: 10865646

2110
Добавлено: 01.09.2021 09:10
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее